Seuraa

Janne Bruun

Yrittäjä, LKV, LVV, KiAT, NHS
Puh. 0442371500

Asiakkaani tietävät mistä puhun kun lupaan sinulle elämäsi parhaan palvelukokemuksen! He ovat arvioineet suoritukseni täyden kympin arvoiseksi, lue aitoja asiakaspalautteita alta lisää.

Oli kyseessä sitten asuinhuoneisto, omakotitalo tai muu kiinteistö, tontti, arviokirja tai kuolinpesä, saat kaiken tarvitsemasi samasta paikasta. Kaikki kohteet ovat minulle yhtä merkityksellisiä kuin ne ovat sinullekin, elämäsi tärkeimpiä asioita.

Kun olet päättänyt myydä ja etsit luotettavaa, ammattitaitoista sekä vuosittain palkittua välittäjää, ole yhteydessä jo tänään.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Asunnot (erit. Länsi-Helsinki), kiinteistöt, kuolinpesät ja ulkomaan asunnot (Florida)

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Ensivaikutelma rauhallisesta, asiantuntevasta ja osaavasta välittäjästä pysyi loppuun asti. Aikataulu piti, myyntihinta oli tarjouskilpailun myötä korkeampi kuin alkuperäinen,Olin koko ajan tilanteen tasalla ja sain rauhallisesti opastusta itselleni uusiin toimintatapoihin. Koko prosessista jäi erittäin positiivinen kuva.""

Myyjä

"Janne Bruun hoiti kaiken erinomaisesti. En näe yhtään asiaa joka olisi voitu hoitaa paremmin. Suosittelen häntä kaikille asunto/kiinteistökauppaa suunnitteleville."

Erkki Hakkarainen

"Välittäjä oli aktiivinen, vastasi aina nopeasti, ja selitti prosessin ja vaihtoehdot hyin. Kaikki sujui loistavasti puhelimitse, sähköpostilla ja sähköisesti. Välittäjän ansiosta kaupat tehtiin nopeasti ja vieläpä korkeampaan myyntihintaan alkuperäisesti arviosta! En olisi voinut parempaa palvelua toivoa!"

Myyjä

"Myynnin tarpeemme tuli yllättäen, mutta asunto saatiin myyntiin ja lopulta myytyä hyvällä hintaa todella nopeasti Jannen koordinoimana. Valmistelu-, myynti- ja kauppaprosessit etenivät todella sujuvasti ja olimme jopa yllättyneitä kuinka helpolla itse myyjinä pääsimme."

Maarit Suomala - myyjä

"Tunnen välittäjän entuudestaan ja siksi halusin juuri hänet myymään asuntoani. Luotin hänen ammattitaitoonsa ja kykyynsä arvioida kulloistakin tilanteita. Keskustelimme strategiasta etenemiselle korona-aikana useamman kerran. Hänessä on sopivassa määrin realismia ja optimismia, jonka avulla tavoitteet saavutetaan. Voin suositella häntä lämpimästi myös ystävilleni."

Malla Tapio - myyjä

"Erittäin hyvä esittely Jannen kanssa. Aikaa oli runsaasti. Janne auttoi myös asuntokaupan tarjouksen ja itse kauppakirjan kanssa. Vastaukset olivat aina selkeitä , asiallisia ja nopeita. Kommunikointi isännöitsijän kanssa sujui Jannen välityksellä hyvin. Jos vain voimme, suosittelemme mielellämme edelleen palveluitanne jos ne ovat Jannen asettamalla tasolla. :)"

Pauli Peura - ostaja

Esittelyvideo