Julius Ahlqvist

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, KTM
Puh. 0440664448

Olen maalta kotoisin oleva, aktiivinen ja työtä rakastava ekonomi. Nuoruuteni kului töitä tehdessä sekä erilaisten harrastuksien parissa. Joukkuelajeista tärkeimmät minulle olivat jalkapallo ja koripallo. Näiden lisäksi harrastin pikajuoksua sekä korkeushyppyä. Pikkupojasta tähän päivään asti olen myös harrastanut erilaisten kaksipyöräisten entisöintiä. Tällä hetkellä siistein menopelini on luonnonvalkoinen museovespa.

Ekonomiksi valmistuin hieman reilussa kolmessa vuodessa, koska työelämä huusi suorastaan nimeäni. Koulut on siis tehtynä, mutta se ei todellakaan tarkoita opiskelujen lopettamista. Näen jatkuvan itsensä kehittämisen olennaisena työssä suoriutumisen ja menestyksen kannalta.

Miksi kiinteistönvälitys? Kiinteistönvälityksessä korostuvat yrittäjyys, vastuu ja sosiaalisuus. Saan tehdä erilaisten yksilöiden kanssa työtä, jossa vastuu menestyksestä on täysin omissa käsissäni. Vastuu korostuu myös työn tärkeydessä; toisen kotia myydessä ei ole varaa arvailuille ja sähläilyille. Työhön on otettava samaan aikaan rento sekä asiallinen asenne. Jäykkää kiinteistövälittäjää ei kukaan jaksa katsoa.

Rehellisyys maan perii ja välittäjänä minulle kaikista tärkeintä on juurikin rehellisyys. Rehellisenä ei tarvitse muistella mitä valheita on tullut sanottua.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti, Ruotsi

Välittäjän uusimmat kohteet