Seuraa

Nanne Kaarre

Ylempi Kiinteistönvälittäjä YKV, LKV
Puh. 0443435366

Perustin toimiston keväällä 2014. Valitsin RE/MAXin sen kansainvälisyyden ja raikkaan ajatusmallin perusteella. Ketjun perustajan Dave Linigerin unelma oli vuonna 1973 luoda kiinteistönvälitysliike, jossa kaikki voittavat niin välittäjät, yrittäjät, ostajat kuin myyjätkin. Tästä unelmasta on tullut myös minun unelmani.

Alusta alkaen halusin tarjota parasta mahdollista välityspalvelua, parhaat myyntikuvat, parhaat materiaalit, laajimman näkyvyyden sekä luoda yhteisön välittäjistä, jotka jakavat näkemykseni välitystyöstä sekä sen tasosta.

Ilokseni voin todeta, että olen onnistunut. Toimistomme jokainen yksilö on osa unelmaa, osa yhteisöä ja yhdessä teemme kaikkemme jotta kotisi myynti sujuisi hyvin ja kokemuksenne kodin myynnistä tai ostamisesta olisi onnistunut. Haluamme olla tukena myös myyntiprosessin jälkeen, varmistamme, että kaikki neuvottelut ja tiedot kodistanne on dokumentoitu ja että mahdollisista ongelmatilanteista selvittäisiin neuvottelemalla ilman riitoja. Tämä onkin aina saavutettu.

Tervetuloa tutustumaan toimistoomme, välittäjiimme ja otahan yhteyttä jos haluat saada ylivoimaisen RE/MAX kokemuksen, valjastan kotisi myyntiin parhaan mahdollisen tiimin!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti