Annika Suoniemi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / Suoniemi Oy LKV
Puh. 0405055999

Olen iloinen, pirteä ja periksiantamaton myyntialan ammattilainen. Pitkän linjan yrittäjänä olen tottunut työskentelemään kelloon katsomatta, joten työn määrästä kotisi myynti ei tule jäämään kiinni. Välitystyötä teen täydellä sydämellä. Teen aina kaikkeni löytääkseni sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut kodin myynnin tai ostamisen suhteen.

Kun haluat tehokkaan ja positiivisen myyjän, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki sujui oikein hyvin. Voin vain suositella Annikaa muillekin asunnon myyjille tai etsijöille."

– Isa Anne Elisabet Horpio-myyjä

"Välittäjän toiminta oli erittäin hyvää, kaikki sujui niin kun oli sovittu. Kokonaiskuva välittäjän toiminnasta on että ammattilainen osaa hommansa ja kaikki sujuu hienosti."

– Kari Juhani Vilkman-myyjä

"Välittävä välittäjä. Vastasi kysymyksiin ja selvitti asioita jos ei vastausta heti löytynyt. Ostajana ei tarvinnut aikatauluja pohtia vaan välittäjä sai aikataulut aina kaikille sopivaksi."

asunnon ostaja

"Upea ja ammattitaitoinen välittäjä. Asiat sujuivat mallikelpoisesti ja löysi asunnolle nopeasti ostajan. Voin lämpimästi suositella välittäjää ja firmaa! :)"

asunnon myyjä

"Ensinäytöstä lähtien kaikki sujui mallikkaasti ensiasunnon ostajan näkökulmasta. Sain vastauksia kysymyksiin mitä en edes tajunnut kysyä ja välittäjä selvitti kaikki pyytäni asiat parhaansa mukaan. Kaupasta jäi hyvä maku ja neuvoja sai todella hyvin miten edetään missäkin vaiheessa."

ensiasunnon ostaja