Seuraa

Janne Jasu

Myyntineuvottelija
Puh. 0449820069

Huoletonta välittämistä huolellisesti!

Asunnon myynti, osto ja vuokraus ovat usein elämäsi merkittävimpiä hetkiä. Hoidan ammattitaitoisesti niin myynti-, osto- kuin vuokratoimeksiantosi niin sinun ei tarvitse huolehtia niistä.

Panostan erityisesti kohtaamisiin asiakkaitteni kanssa, toimiessani sillanrakentajana myyjien ja ostajien välillä kuin myös vuokralaisten kanssa. Tällöin saavutamme täydelliset olosuhteet välittävälle välitykselle ja yhdessä saamme nauttia loistavista tuloksistamme.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Janne oli erittäin ystävälllinen, asiallinen ja avulias ensi käynnistä lähtien. Koko prosessi hoitui todella vaivattomasti parissa viikossa. Välittäjän käyttämä valokuvaaja oli myös todella hyvä. Olemme erittäin tyytyväisiä."

Leena - Myyjä

"Kaikki meni kivasti :)"

Petro - Ostaja

"Janne Jasu hoiti koko prosessin erinomaisesti alusta loppuun. Hän on luotettava, loi hyvän tunnesuhteen sekä meihin että asuntoomme ja osoitti kiinnostusta ajatteluamme kohtaan. Janne kuunteli meitä ja arvosti mielipidettämme, mutta osasi ohjeistaa meitä markkinatilanteesta ja asunnon myynnin käytännöistä."

Ilkka - Myyjä

"Janne lähti myymään asuntoa kunnianhimoisesti ja hyvällä energialla. Näyttöjä sovittiin ahkerasti joka johti myös yllättävän nopeasti kauppoihin. Janne myös piti minut hyvin ajantasalla myynnin tilanteesta. Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen."

Noora - Myyjä