Seuraa

Anna-Kaisa Arko

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KTM / Arco Home Oy
Puh. 0407450071

Kiinteistönvälitys vaatii monipuolisia taitoja. Työhistoriani on yhdistelmä myyntiä, taloushallintoa ja markkinointia. Kiinteistönvälittäjänä olen toiminut menestyksekkäästi ja erinomaisin asiakaspalauttein useamman vuoden. Minut on palkittu RE/MAX-ketjun Paras asiakastyytyväisyys-palkinnolla.

LKV-tutkinnon suorittaminen kertoo ammattitaidosta, kunnianhimosta ja siitä, että on tullut alalle jäädäkseen. Tämän lisäksi olen KTM ja insinööri, mitkä takaavat monipuolisen otteen tähän vaativaan kiinteistönvälitystyöhön.

Toimistomme on erinomaisella sijainnilla Töölössä, ja toimistomme ikkunamainoksille onkin syntynyt uskollinen seuraajakunta. Panostan laatuun, jokainen minulla myynnissä oleva asunto saatetaan huolellisesti myyntikuntoon ja myyntiä hoidetaan aktiivisesti koko ajan. Asuntosi markkinoinnissa ei säästellä, vaan kaikki kivet käännetään laajimman näkyvyyden saavuttamiseksi. Minulla on käytössä ammattikuvaajat – ja stailaajat, laadukkain materiaalein painetut kuvaesitteet, alan laajin somenäkyvyys, laajimmat kontaktiverkostot yhteismyynnin ansiosta ja mainostan kotiasi useammassa paikallislehdessä.

Olen sinnikäs ja hoidan tarjousneuvottelut taidokkaasti. Neuvottelut on se hetki, kun kiinteistönvälittäjän ammattitaito punnitaan. Nämä kaikki luettelemani tekijät takaavat sen, että toimeksiantajalle saadaan varmasti paras markkinahinta asunnosta. :)

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti, saksa

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä hoiti koko myyntiprosessin erittäin ammattitaitoisesti alusta loppuun. Kaikki asiat hoitui nopeasti ongelmitta, myyntitaktiikka oli oikea, yhteydenpito oli aktiivista ja tiesin kokoajan missä mennään. Välittäjän rauhallinen, miellyttävä ja varma tapa toimia antoi itselle luottavaisen olon. Asunnon hinnoittelu osui myös täysin kohdilleen ja asunto myytiin täyteen hintaan heti ensiesittelyssä. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen Anna-Kaisaa mielelläni tuttavilleni sekä käyttäisin jatkossakin häntä välittäjänä. Iso kiitos!"

Hetti Stranden

"Välittäjä antoi luotettavan ja asiantuntevan kuvan. Aikataulut hoituivat sovitusti, yhteistyö tuntui mutkattomalta. Asiat sujuivat hyvin ja kaupantekotilanne hoitui nopeasti. Olen erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan ja suosittelen häntä kiinteistövälitystä tarvitseville. Lisäpisteitä iloisuudesta ja positiivisuudesta."

Myyjä

"Välittäjä Anna-Kaisa Arko toimi tehokkaasti ja hoiti tiedottamisen todella hyvin."

Torsti Lehtinen

"Välittäjä oli asiantunteva ja helposti lähestyttävä. Hänen kanssaan oli mukava keskustella ja vastaukset kysymyksiin olivat kattavia ja täsmällisiä. Silloin kun vastausta ei ollut valmiina, välittäjä näki vaivaa saadakseen oikean vastauksen nopeasti. Koin että Anna-Kaisa toimi reilusti ja rehellisesti kaikissa kauppaan liittyvissä asioissa. Hän hoiti myös kaupan jälkeiset asiat ripeästi ja tunnollisesti. Esimerkillistä ammattitaitoa kaikinpuolin. Kiitos."

Ostaja

"Yhteistyö toimi erinomaisesti ja vaikea kohde meni kaupaksi lähes pyyntihintaan."

Vesa Männistö