Ilpo Aaltonen

Myyntineuvottelija, KED
Puh. 0400802008

Tervetuloa onnistuneille asuntokaupoille kanssani. Millintarkkaa mittatilaustyötä sinulle oman asunnon myyntiin, tehokkaasti ja luotettavasti.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Asunnot ja kiinteistöt. Kuolinpesät. Ullakkoasunnot. Vapaa-ajan asunnot, mökit ja tontit.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Välittäjä toimi erinomaisesti ja oli koko prosessin ajan aktiivinen ja tukenamme. Myynti onnistui hyvin ja välittäjä selvästi teki töitä myös parhaan hinnan saamiseksi" 10/10"

- Mika Paavola

"Välittäjä toimi juuri niin kuin olin toivonut . Tässä asunto myy se, Kiitos! 10/10"

Camilla Ståhlberg

"Mukava ja asiantunteva välittäjä. Koko prosessi hoitui erinomaisesti ja nopealla aikataululla. 10/10"

-Myyjä

"Välittäjä oli todella hyvä. Täynnä ammattitaitoa ja positiivistä myyntienergiaa. Kaikki sujui helposti ja aikatalussa mentiin koko ajan. 10/10"

-Myyjä

""Erinomainen asiakaspalvelu ja asunnon myynti sujui ongelmitta" 9/10"

- Myyjä

"Välittäjä oli hyvin positiivinen kohteen myynnin suhteen edessä olevasta linjasaneerauksesta huolimatta. Hän toimi tarmokkaasti, että myynti tapahtuisi mahdollisimman pian. Keskustelu välittäjän kanssa helpotti omaa stressiäni, kun tuli yksi paha takapakki. Koin olevani tärkeä asiakas myyjälle. Olin ollut vähän skeptinen tarjouskaupan suhteen, mutta se tuottikin paremman tuloksen kuin tavallinen kauppa. Aikataulut pitivät. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa. Mainospuhe, että Remaxin isosta välittäjäjoukosta on etua, piti paikkansa. Ensimmäinen ostajaehdokas löytyi jo ennen julkista markkinointia. Ja varsinainen ostajakin kollegan kautta. Kiitos Ilpo 10/10"

- Myyjä

"Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja tehokas. Asunnon myynti oli minulle erittäin vaivaton ja helppo kokemus hänen työnsä ansiosta, ja sain paremman hinnan asunnosta kuin olin osannut odottaa. 10/10"

- Myyjä

"Hyvin sujui, ei ollut mitään ongelmia. Tyytyväinen asiakas. 10/10"

- Nina Wiiala

"Ilpo oli aivan loistava välittäjä ja todellinen ammattilainen! Täydet pisteet ja varmasti tulen käyttämään häntä myös jatkossa kun asunto täytyy joskus myydä!"

- Myyjä

"Kaikki sujui mielestämme kouluarvosanalla 9. Välittäjään tutustuimme sattumalta myynnissä olevan kohteen kautta ja hän tarjoutui tulemaan meille tekemään arvion kodistamme (josta olimme toki jo tehneet hinta-arvion useiden välitysfirmojen kautta). Ilpo Aaltonen vakuutti meidät ammattitaidollaan, asenteellaan ja hyvällä energiallaan. Kommunikaatio ja yhteydenpito oli luontevaa. Itse REMAXIN päässä asunnon pohjan piirtäminen ja myyntiluvan saaminen kesti ehkä muutaman päivän pidempään kuin olimme ajatelleet. Myynti sujui hyvin ja nopeasti, välittäjämme piti päänsä kylmänä meidänkin puolestamme ja eteni suunnitelman mukaan, saimme kodistamme yli pyyntihinnan. Ilpo piti meitä ajan tasalla koko prosessin ajan ja neuvoi meitä samalla myös uuden kodin hankinnassa, lähinnä millaisella taktiikalla ja nopeudella lähdemme tekemään tarjousta haluamastamme kohteesta. Saimme haluamamme uuden kodin ja varmasti hyvät asukkaat rakkaalle kodille, josta nyt suuntaamme hyvillä mielin pienempiin neliöihin! Ilpolle lämmin kiitos Paavoloilta! 9/10"

Irma Paavola

"Olen todella tyytyväinen välittäjäämme. Olen tavannut ja tunnen lukuisia erilaisia välittäjiä, Ilpo Aaltonen on ensimmäinen välittäjä, jota voin suositella myös tuttavilleni ja sukulaisilleni. Suuri kiitos vielä Ilpolle hänen tekemästään työstä. Ystäväni suositteli Ilpoa meille, hänen sanoja lainatakseni "Ilpo on todellinen kultakimpale". 10/10"

- Myyjä

"Ostajan roolissa olen äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen, ja siihen miten Ilpo hoidit asiat loppuun asti. Olen iloinen, että voin todellakin suositella Ilpoa myös muillekin ostajille, olet sanasi mittainen mies! 10/10"

- Ostaja

"Kaikki aina asuntomme arviointikäynnistä kaupantekoon saakka sujui vaivattomasti. Yhteydenpito ja konsultointi oli aktiivista koko ajan. Ammattivalokuvaaja otti asunnosta todella hyvät kuvat ja myynti-ilmoitus sai paljon näkyvyyttä. Yllättävän nopeat kaupat tuli ja saatu hinta asunnosta ilahduttivat tietenkin meitä myyjiä suuresti. Kiitos Ilpo! 10/10"

- Myyjä

"Ilpon kanssa työskentely oli täyden kympin luokkaa aina ensimmäisestä soitosta viimeiseen kättelyyn asuntokauppojen solmimisessa. Ilpon työskentelyssä oli vaikuttavaa huomata hänen pettämätön silmänsä pieniinkin yksityiskohtiin. Pilke silmäkulmassa voisi sanoa, että mielellään muuttaisi useammin, jotta voisi Ilpon palveluita käyttää. Toivottavasti tämä palaute saavuttaa Ilpon, vaikka toki Ilpo tietääkin meidän olevan erittäin tyytyväisiä. 10/10"

- Matti Castren

"Välittäjä oli ammattitaitoinen, tehokas ja hienotunteinen. Hän palveli innostuneesti ja iloisesti. Oli todella miellyttävää asioida tämän Reimaxin edustajan kanssa. Kiitos!"

Riikka-Laura Mauno

"Ensivaikutelma: tuo on tehokas myyntitykki jämpti ja hyväkäytöksinen ja saa asunnon myytyä. Kaikki sujui suunnitelman mukaisesti ja aika nopeasti kaupat syntyvät. Ehkä jos tarjouskauppaa olisin halunnut jatkaa niin olisiko hinta vielä noussut, mene ja tiedä mutta saatiin ihan ok hinta. 10/10"

- Myyjä

"Kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, aktiivinen ja kova tekemään kauppaa. Asunto myytiin ensimmäisellä näytöllä. Olemme todella tyytyväisiä ja suosittelemme Ilpo Aaltosta kaikille! 10/10"

- Myyjä

"Ammattitaitoinen välittäjä. Kaikki sujui todella hyvin ja vaivattomasti. Suosittelen! 10/10"

- Myyjä

"Erinomaista palvelua. Koko myyntiprosessi sujui nopeasti ja joustavasti. 10/10"

- Liisa Metsola

"Kiitos Ilpolle! 10/10"

- Peter Hutton

"Ostajan näkökulmasta kaikki sujui hyvin ja tiiviissä aikataulussa. Yhteistyö oli joustavaa, ja asuntoon pääsy ennen kaupantekoa järjestyi tarpeen mukaan. 9/10"

- Ostaja

"Kaikki sujui mahtavasti! Huikeaa ammattitaitoa =) 10/10"

- Jari Takala

"Asunnon myynti ja esittely meni hienosti ja joustavasti perheen aikataulujen puitteissa. Myös uuden asunnon esittely ja kaupan viimeistely sujui nopeasti ja tehokkaasti. 10/10"

- Myyjä

"Todella hyvä asiakaskokemus kaikin puolin! Ilpo on lämminhenkinen ja luotettavan oloinen persoona. Ainut mitä olisi voinut olla selkeämpää oli ostotarjouksen hyväksymisen jälkeinen aikataulu ja toimintasuunnitelma. Tulen varmasti käyttämään remaxin/ilpon palveluja jatkossa asuntokauppojen merkeissä! 10/10"

Axel Thelen

"Välittäjä on luotettava ja kaikki meni nopeasti. Välittäjällä on sopiva huumorintaju. 10/10"

Heikki Marttila - Myyjä

"Haluan sanoa, että olet erinomainen kiinteistönvälittäjä. Arvostan ammattitaitoasi, hyvää viestintääsi ja positiivista asennettasi. Kiitos Ilpo! 10/10"

Antti S. -myyjä

"Kertoi rehellisen mielipiteen asunnon kunnosta ja sen potentiaalista. Välittäjänä Ilposta jäi järjestelmällinen, tehokas ja asiallinen vaikutelma. 10/10"

Ville Korhonen - Ostaja

Esittelyvideo