Seuraa

Emil Närekorpi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, TEAM ELITE / Närekorpi Oy
Puh. 0504350550

Millintarkkaa mittatilaustyötä, luotettavasti ja tehokkaasti

Kolmesta veljeksestä nuorimmaisena olen tottunut neuvottelemaan asioista paljon ja pitkään. Uskon, että sinnikkyys ja millintarkkuus sekä luotettavuus ja positiivisuus ovat johtaneet siihen, että asiakkaani soittavat minulle yhä uudestaan ja suosittelevat eteenpäin. Minut on myös palkittu parhaasta asiakastyytyväisyydestä jo viidettä vuotta peräkkäin. Tämän luottamuksen arvoinen haluan olla jatkossakin ja sen eteen teen antaumuksella työtäni, joka päivä.

Myyntitiimimme, Team Elite, toimii Etelä-Helsingistä käsin koko pääkaupunkiseudun alueella. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

2019 Paras asiakastyytyväisyys 2020 Paras asiakastyytyväisyys 2021 Paras asiakastyytyväisyys 2022 Paras asiakastyytyväisyys 2023 Paras asiakastyytyväisyys

Alhaalta löytyy vain pintaraapaisu palautteista. Kaikki suositukset sekä asiakaspalautteet löydät täältä: www.remax.fi/emilnarekorpi

As the youngest of three brothers, I've been used to long negotiations. I believe that perseverance and millimeter accuracy as well as reliability and positivity have led my clients to call me over and over again and reference me forward. I have also been awarded for the best customer satisfaction for the fifth year in a row. I want to continue to be worthy of this trust and do my work every day with dedication.

Our sales team, Team Elite, operates from central Helsinki to the entire metropolitan area.

Don't hesitate to contact me in English!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Very professional, efficient and friendly. Couldn't have asked for more. Everything was handled perfectly. 10/10."

Rohit Chandra - Ostaja

"Great experience with Emil. Highly professional agent - proactive but considerate and diplomatic. Successfully solved our difficult sale case. 10/10."

Sergey Lepikhov - Myyjä

"Emil hoiti kaiken 100% ammattitaidolla ja ystävällisyydellä. Ensimmäisestä puhelusta lähtien sain hyvän ja todella aktiivisen myyjän kuvan Emilistä joka oli itselle tärkeä ominaisuus välittäjän valinnassa. Kokonaisuudesta annan täyden 10/10 pistettä ja mielelläni suosittelen eteenpäin ystäville ja tuttaville. 10/10."

Terhi Lämsä - Myyjä

"Välittäjä oliva erittäin ammattitaitoinen ja tekivä sen minkä lupasiva ja vähän enemmänki. Voidaa suositella lämpösesti. 10/10."

Tomi Kaasalainen - Myyjä

"Asunnon myynti oli kaikkinensa erittäin sujuva prosessi alusta loppuun. En voisi olla tyytyväisempi lopputulemaan! 10/10."

Tuomas Määttä - Myyjä

"Emil Närekorpi oli todella mukava ja asiallinen eikä mitään muuta kun todella positiivistä sanottavaa siitä miten kaupat meni. Nopea vastaamaan ja kaikin puolin loistavaa asiakaspalvelua. Voin helposti suositella häntä muille. 10/10."

Daniela Böhling - Ostaja

"Välittäjä oli todella aktiivinen, kertoi selkeästi kokoaika missä mennään ja mitä tapahtuu. Hinta oli heti alkuun kohdillaan ja välittäjä sai hinnan nostettua yli pyynnin. Kokonaisuutta voisin arvioida 10/10."

Jouni Naaralainen - Myyjä

"Todella ystävällinen välittäjä,jolla tietämys miten toimia erilaisissa tilanteissa. Voin suositella muillekin. 10/10."

Kaisa Avonius - Myyjä

"Välittäjä toiminnut todella sydämellisesti. Se on maailman tarkein asia minulle. 10/10."

Jamie Dumo - Ostaja

"Emil hoiti kaiken erittäin asiallisesti ja on lähellä asiakasta. Hän välittää asiakkaan tarpeista ja pyrkii ratkaisemaan ongelmat henkilökohtaisesti ja pitää sitä tärkeänä. Tunsin olevani merkityksellinen, en ainoastaan yksi muista. Tämä on Emilin vahvuus! Myöskin kaikki prosessit hoituivat niinkuin pitääkin. 10/10."

Teemu Sirainen - Myyjä

"Kiitos paljon, kaikki meni ihan nappiin! :) 10/10."

Oona Koskinen - Ostaja

"Emil Närekorpi on erittäin asiantunteva, vastuuntuntoinen ja miellyttävä välittäjä. Kaikki sujui hyvin, mitään negatiivista sanottavaa ei ole. 10/10."

Riitta Mähönen - Myyjä

"Erittäin hyvä alansa tunteva välittäjä. Ensivaikutelma oli tosi hyvä ja aika- taulussa pysyttiin hyvin. Kympin työtä välittäjältä. 10/10."

Juhani Laigren - Ostaja

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Olemme todella tyytyväisiä. Ensivaikutelma oli hyvä ja vaikutelma vain parani prosessin aikana. Koko prosessi oli todella helppo, koska Emil piti meidät niin hyvin ajan tasalla ja vastasi aina kaikkiin kysymyksiimme pikaisesti. Pystyimme luottamaan häneen täysin. Aivan loistavaa työtä! 10/10."

Anne-Maria Timonen - Myyjä

"We had absolutely amazing experience and well-needed support from the broker. Emil has provided excellent services throughout the whole process of purchase. Our first impression did not change till now. He was punctual, knowledgeable, intelligent, patient and showed the highest level of professionalism. He kept everything clear and we stayed on the schedule with the deal. Overall, it was an easy and pleasant experience for us. 10/10."

Tetiana Porokhivnyk - Ostaja

"Emil hoiti asian kaikin tavoin upeasti. Olen suositellut häntä ja tulen suosittelemaan ystävilleni/tutuilleni. Luotettava, rehellinen ja todella paneutuu työhönsä. Ansaitsee kyllä kaiken suitsutuksen !! Enemmän kuin tyytyväinen olen! 10/10."

Satu Andersen - Myyjä

"Myyntiajankohta oli todella haastava korkean inflaation ja nopean korkojen nousun takia, mutta Emil sai silti kaupat sovittua viikossa ja todella hyvään hintaan. Emil on kyllä täyden kympin arvoinen - olen enemmän kuin tyytyväinen! 10/10."

Aleksi Mikander - Myyjä

"Välittäjä Emil antoi heti kättelyssä 5/5 vaikutuksen rehdillä ja rennolla otteellaan. Kaikki asiat meni juuri niin kuin pitikin ja paremmin! Nyt voi todella sanoa että odotukset ylittyivät. Emil huolehti joka käänteessä siitä että me asiakkaina olimme kartalla missä mennään. Tulen varmasti käyttämään Emilin palveluita jatkossakin! Täydellinen suoritus! 10/10."

Antti Laine - Myyjä

"Emil ja Roope olivat ammattitaitoisia ja hoitivat myyntityön perusteellisesti. Selvittivät, että tarpeelliset rakennusluvat löytyivät ja pitivät meidät kartalla jokaisessa yksityiskohdassa. Koti meni samantien kaupaksi yli pyyntihinnan! Ollaan enemmän kuin tyytyväisiä! Emilin ja Roopen työn ansiosta myös kaksi naapuri asuntoa menivät kaupaksi - seinänaapuri, jonka asunto oli ollut myynnissä jo lähes puoli vuotta, sanoi itse, että se oli täysin meidän välittäjän ansiota. Suosittelemme lämpimästi molempia välittäjiä! 10/10."

Minja Räisänen - Myyjä

"Kilpailutuksen jälkeen valitsin Emilin ja Roopen, olivat niin aktiivisia ja heistä aisti myyntihenkisyyden mikä oli minulle tärkeä kriteeri, Emil ja Roope toimivat ammattimaisesti koko myyntiprosessin ajan. Informoivat eri vaiheista sovitun mukaisesti.Lopuksi tärkein, myivät asunnon pyyntihintaan. 10/10."

Seppo Mikkonen - Myyjä

"Emil was very responsive and friendly, always ready to answer all of our questions and help us to find solutions for any possible issues. 10/10."

An Tran - Ostaja

"Emil on HYPER SUPER huippu! Hoitaa asia tosi vikkelästi ja nopeata toiminta joka asiassa. Ja aina tiedottaa ja ilmoittaa. Pysyy koko ajan perillä. Suoritus on 10+. Hän teki enemmän kuin voi pyytää. Hänen kanssa työskentely on aivan huippu!! 10/10."

Kanjana Jaisuk - Myyjä