Seuraa

Emil Närekorpi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh. +358504350550

Millintarkkaa mittatilaustyötä, luotettavasti ja tehokkaasti

Kolmesta veljeksestä nuorimmaisena olen tottunut neuvottelemaan asioista paljon ja pitkään. Uskon, että sinnikkyys ja millintarkkuus sekä luotettavuus ja positiivisuus ovat johtaneet siihen, että asiakkaani soittavat minulle yhä uudestaan ja suosittelevat eteenpäin. Minut on myös palkittu parhaasta asiakastyytyväisyydestä jo kolmatta vuotta peräkkäin. Tämän luottamuksen arvoinen haluan olla jatkossakin ja sen eteen teen antaumuksella työtäni, joka päivä. Lämpimästi tervetuloa asiakkaakseni!

2019 Paras asiakastyytyväisyys 2020 Paras asiakastyytyväisyys 2021 Paras asiakastyytyväisyys

Alhaalta löytyy vain pintaraapaisu palautteista. Kaikki suositukset sekä asiakaspalautteet löydät täältä: www.remax.fi/emilnarekorpi

As the youngest of three brothers, I've been used to long negotiations. I believe that perseverance and millimeter accuracy as well as reliability and positivity have led my clients to call me over and over again and reference me forward. I have also been awarded for the best customer satisfaction for the third year in a row. I want to continue to be worthy of this trust and do my work every day with dedication.

Don't hesitate to contact me in English!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Professional, patient and friendly. 10/10."

Ostaja

"Aktiivinen ja ammattitaitoinen välittäjä, joka selvästi panostaa työhönsä. Kaupat sujuivat nopeasti, sain paremman hinnan mitä kuvittelin ja asiat hoituivat erittäin vaivattomasti. 10/10."

Myyjä

"Very professional, efficient and friendly. Couldn't have asked for more. Everything was handled perfectly. 10/10."

Rohit Chandra - Ostaja

"Great experience with Emil. Highly professional agent - proactive but considerate and diplomatic. Successfully solved our difficult sale case. 10/10."

Sergey Lepikhov - Myyjä

"Välittäjän toiminta oli supernopeaa ja luotettavaa. Asiat hoituivat erittäin tarkasti, luotettavasti ja nopeasti. Välittäjä kertoi joka tilanteessa rehellisesti oman näkemyksensä, ja oli helppoa silloin ymmärtää, miten ja millä tavalla myyntiä/markkinointia hoidettiin eteenpäin. Suosittelisin välittäjää lämpimästi kenelle tahansa. 10/10."

Myyjä

"Emil on loistava ja todella ammattitaitoinen välittäjä. Moni kokenut ja pitempään alalla toiminut välittäjä tulisi ottaa hänestä mallia miten asiakkaita niin asunnon ostajia kuin myyjiä kohdellaan. En voi muutakuin ihalla nuoren miehen asiakaspalvelutaitoja ja kykyjä antaa asiakkaalle todella vakuuttava ja positiivinen palvelukokemus. RE/MAXin kannattaa pitää kyllä kiinni Emilistä! Onneksi olkoon, että teillä on hänen kaltainen kultakimpale! 10/10."

Myyjä

"Emil hoiti kaiken 100% ammattitaidolla ja ystävällisyydellä. Ensimmäisestä puhelusta lähtien sain hyvän ja todella aktiivisen myyjän kuvan Emilistä joka oli itselle tärkeä ominaisuus välittäjän valinnassa. Kokonaisuudesta annan täyden 10/10 pistettä ja mielelläni suosittelen eteenpäin ystäville ja tuttaville. 10/10."

Terhi Lämsä - Myyjä

"Homma sujui, piti hyvin infottuna, tarjosi apua proaktiivisesti. 10/10."

Ostaja

"Emil on ystävällinen ja asiansa osaava myyjä. Yhteistyö oli sujuvaa ja suosittelen lämpimästi. 10/10."

Myyjä

"Välittäjä oliva erittäin ammattitaitoinen ja tekivä sen minkä lupasiva ja vähän enemmänki. Voidaa suositella lämpösesti. 10/10."

Tomi Kaasalainen - Myyjä

"Asunnon myynti oli kaikkinensa erittäin sujuva prosessi alusta loppuun. En voisi olla tyytyväisempi lopputulemaan! 10/10."

Tuomas Määttä - Myyjä

"Emil hoiti asioita eteenpäin nopeasti, aikailematta ja hyvin ammattitaitoisesti. Näin ostajana olen todella yllättynyt miten hyvää palvelua sain. Vastaili kysymyksiin jopa myöhään illalla. Iso kiitos! 10/10."

Ostaja

"Emil Närekorpi oli todella mukava ja asiallinen eikä mitään muuta kun todella positiivistä sanottavaa siitä miten kaupat meni. Nopea vastaamaan ja kaikin puolin loistavaa asiakaspalvelua. Voin helposti suositella häntä muille. 10/10."

Daniela Böhling - Ostaja

"Asuntoni myynnin tultua ajankohtaiseksi Helsingissä minulla oli varsin helppo ratkaisu välittäjän valintaan, sillä tunsin Emil Närekorven jo ennestään hänen myytyään naapurieni asuntoa reilu vuosi aikaisemmin. Olin jo silloin häneen tutustuttuani päättänyt, että jos joskus minäkin myyn asuntoni samasta yhtiöstä, niin Emil on se ainoa henkilö, joka ryhtyy myymään asuntoani. Emil on nuoreen ikäänsä nähden poikkeuksellisen kypsä asiakassuhteen hoitamisessa ja hän tuo tervetulleen nuoren ihmisen freeshin tuulahduksen joskus jopa ns.leipääntyneiden kiinteistönvälittäjien kaartiin. Hän on erittäin korrekti käytökseltään, mutta osaa oivaltaa, milloin voi asiakkaansa kanssa käyttäytyä rennommin ja ottaa hyvää huumoria ”kehiin”. Vaikka meillä kahdella on suurehko ikäero, minusta ei hienossa yhteistyössämme hetkeäkään tuntunut, että olisin niin paljon häntä vanhempi. Olimme loistava tiimi, jonka yhteiset tavoitteet, yhdessä sovittu myyntistrategia (ja varsin rohkea sellainen) olivat selkeitä linjauksia koko myyntiprosessin ajan. Myynnin loppusuoralla arvostin hänen tarmokasta maaliin saattamistaan todella paljon. Minulla oli mahdollisuus myös tavata asuntoni tulevat ostajat, joiden kanssa juteltuani useaan otteeseen aistin selvästi, miten hyvin hekin tulivat juttuun Emilin kanssa ja miten sutjakkaasti Emil hoiti heidän asioitaan ja maksuja minulle päin. Voin kaikesta sydämestäni suositella Emiliä minkä kokoisen ja näköisen asuntosi myyjäksi! 10/10."

Kirsti Alanen - Myyjä

"Välittäjä oli todella aktiivinen, kertoi selkeästi kokoaika missä mennään ja mitä tapahtuu. Hinta oli heti alkuun kohdillaan ja välittäjä sai hinnan nostettua yli pyynnin. Kokonaisuutta voisin arvioida 10/10."

Jouni Naaralainen - Myyjä

"Todella ystävällinen välittäjä,jolla tietämys miten toimia erilaisissa tilanteissa. Voin suositella muillekin. 10/10."

Kaisa Avonius - Myyjä

"Välittäjä toiminnut todella sydämellisesti. Se on maailman tarkein asia minulle. 10/10."

Jamie Dumo - Ostaja

"Emil hoiti kaiken erittäin asiallisesti ja on lähellä asiakasta. Hän välittää asiakkaan tarpeista ja pyrkii ratkaisemaan ongelmat henkilökohtaisesti ja pitää sitä tärkeänä. Tunsin olevani merkityksellinen, en ainoastaan yksi muista. Tämä on Emilin vahvuus! Myöskin kaikki prosessit hoituivat niinkuin pitääkin. 10/10."

Teemu Sirainen - Myyjä

"Kiitos paljon, kaikki meni ihan nappiin! :) 10/10."

Oona Koskinen - Ostaja

"Emil Närekorpi on erittäin asiantunteva, vastuuntuntoinen ja miellyttävä välittäjä. Kaikki sujui hyvin, mitään negatiivista sanottavaa ei ole. 10/10."

Riitta Mähönen - Myyjä

"Erittäin hyvä alansa tunteva välittäjä. Ensivaikutelma oli tosi hyvä ja aika- taulussa pysyttiin hyvin. Kympin työtä välittäjältä. 10/10."

Juhani Laigren - Ostaja

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Olemme todella tyytyväisiä. Ensivaikutelma oli hyvä ja vaikutelma vain parani prosessin aikana. Koko prosessi oli todella helppo, koska Emil piti meidät niin hyvin ajan tasalla ja vastasi aina kaikkiin kysymyksiimme pikaisesti. Pystyimme luottamaan häneen täysin. Aivan loistavaa työtä! 10/10."

Anne-Maria Timonen - Myyjä