Jukka Tuhkanen

Myyntijohtaja, LKV, KiAT
Puh. 0405173242

Terve, palveluksessasi on kiinteistönvälityksen, myynnin ja asiakaspalvelun raudanluja ammattilainen kun valitset minut hoitamaan asuntoasioitasi. Välitystyön aloitin 2008, sitä ennen olen toiminut myynti- ja asiakaspalveluyritysten yksikönjohtajana yli 20 vuoden ajan. Suhteellisen aikaisessa vaiheessa kiinteistönvälitysuraa hankin alan koulutuksen, LKV, LVV ja KiAT tutkinnot. Tutkintojen vaatimuksiin kuuluva alan lakiosaaminen on turva asiakaalle.

Pohjimmiltani olen myyntimies, saan hommat sujumaan ja kaupan syntymään. Yhtydenpito asiakkaisiin on tärkeää, tiedät aina missä mennään ja raportoin aina kun kontakti asiakkaaseen on syntynyt. Käytän kohteissani ammattivalokuvaajaa, yhteistyöverkostoni kautta saat myös kaikki muut tarvittavat palvelut stailauksesta muuttopalveluun tai kuntotarkastuksista lainaneuvotteluihin. Maailman suurimman kiinteistönvälitysketjun RE/MAX:n näkyvyys ja myyntivoima on käytössäsi.

Ole yhteydessä!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), ruotsi (työkieli 14 vuoden ajalta) ja sujuva englanti. Saksaakin ymmärrän ja puhun tiukan paikan tullen.

Erityisosaaminen

Omakotitalokiinteistöt, asunnot, Helsinki, Vantaa, Espoo, Keski-Uusimaa.

Välittäjän uusimmat kohteet