Juho Eskelä

Myyntineuvottelija
Puh. 0451381874

Olen suoraviivainen ja ulospäinsuuntautunut persoona, jolla on pitkä kokemus erilaisista myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Tulen toimeen kaikkien kanssa ja osaan myyntitilanteissa "lukea" ihmisiä ja heidän tarpeitaan. Puhun lähes täydellistä englantia.

Teen kaikki kohteeni alusta loppuun itse, valokuvausta myöten. Olen ollut ammattimainen valokuvaaja jo kaksi vuosikymmentä. Osaan ottaa erittäin myyviä kuvia, mutta pidän realistisesta lähestymistavasta. Jälkikäsittelen tietysti kuvani (kuten muutkin ammattilaiset) mutta en "ylisokeroi" niitä. Olen kuvannut myös toimistomme muiden välittäjien kohteita.

Kuvat sisältyvät sopimuksessani aina hintaan ilman erillistä korvausta. Tämä on vain yksi monista syistä, miksi pystyn tarjoamaan muita välittäjiä kilpailukykyisemmän paketin. Kun otan kohteen kuin kohteen, sitoudun siihen aina täysillä ja teen asiakkaiden tarpeiden mukaisesti niin paljon töitä, kuin kohteen myymiseksi tarvitaan.

Sekä ostajat, että myyjät ovat olleet rehtiin, suoraviivaiseen ja tarvittaessa määrätietoiseen tyyliini erittäin tyytyväisiä. Remaxin kotisivujemme täyden kympin asiakaspalaute puhunee puolestani.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Olen ammattivalokuvaaja ja kuvaan kohteeni itse.

Välittäjän uusimmat kohteet