RE/MAX Sky | New Home Oy LKV

Miksi RE/MAX Sky | New Home Oy LKV

Toimistomme sijaitsee Kampissa, Helsingin keskustassa Graniittitalossa! Asuntokauppa pääkaupunkiseudulla käy, vaikka olosuhteet syystä tai toisesta välillä vaihtelevat. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu pelkästään Helsinkiin, vaan toimimme aktiivisesti koko pääkaupunkiseudulla.

Hallitsemme kiinteistökaupan (omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, tontit ja muut maa-alueet jne), vanhojen asunto-osakkeiden kaupan (kerros-, rivi-, paritalot jne.). Myös uudiskohteiden myynnin erikoisosaaminen kuuluu palveluumme.

RE/MAX Sky | New Home Oy LKV:llä on käytössä alalla erilainen toimintamalli, sillä emme työskentele yksien seinien sisälle. Tällä hetkellä käytössämme on parikymmentä toimipistettä pääkaupunkiseudulla, joten esimerkiksi asiakastapaamiset onnistuvat kohteen ja toimistomme lisäksi myös siellä missä asiakkaasta tuntuu sopivimmalta. Tai sähköisesti eri kanavia käyttäen, miten sitten haluatkaan.

Suomessa varsin vähän käytetty välittäjän tarjoama palvelu on ostotoimeksiantosopimus! Tilanne voi olla seuraava: olet etsimässä itsellesi uutta kotia, mutta se tuntuu hankalalta ja työläältä. Ei hätää, me etsimme sinulle sopivan kodin tai vaikka vapaa-ajanasunnon. Tällöin teemme kanssasi ostotoimeksiannon, jossa määritellään mitä olet etsimässä ja mikäli sopivaa kohdetta ei löydy, ei se sinulle mitään maksakaan.

Sosiaalinen median menestyksekäs hoitaminen on monelle yritykselle ja välittäjälle haaste, johon ei tahdo riittää aikaa tai ei kuulu välittäjän erikoisosaamiseen. Tätä varten olemme ottaneet avuksemme sosiaalisen median ammattilaisen, joka ylläpitää toimistomme eri sähköisiä mediakanavia.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Antinkatu 3 D, 00100 Helsinki

Puh: 0931521570

Yrityksen välittäjät