RE/MAX Room

RE/MAX Room | Kymen Asunto LKV Oy

Toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa: Kauppakatu 3, 48100 Kotka (katutaso)

Tarjoamme asiakkaillemme arviointi-, kiinteistönvälitys-, kauppakirjankirjoitus- ja kaupanvahvistajapalvelut.

Onko huoneisto, kiinteistö, liiketila, mökki vielä myymättä tai vuokraamatta? Autamme sinua mielellämme kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa ja tilaa ilmainen asunnon hinta-arvio:

Anne Vastamäki Yrittäjä LEAT, YAT, LKV, LVV, YKV, Kaupanvahvistaja +358 50 3176 100 anne.vastamaki@remax.fi

Anjelika Vasara Assistentti: Suomi, Englanti, Venäjä +358 40 8173 912 room@remax.fi

Tunnemme asuntomarkkinat.

Autopaikoitus: Kauppakeskus Pasaatin parkkihalli (opastus Kotkansaarelle ajettaessa)

REMAX Luotettavaa ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä vuodesta 1973. Olemme maailman suurin kiinteistönvälitysketju. #remax #ainavähänenemmän

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kauppakatu 3, 48100 KOTKA

Puh: 050 3176 100

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Miksi RE/MAX?

Yrittäjähenkiset välittäjämme ovat poikkeuksellisen motivoituneita. Heillä on vahva paikallinen asiantuntemus sekä pitkä kokemus alalta.  REMAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju - markkinajohtaja nyt jo 13 Euroopan maassa sekä USA:ssa ja Kanadassa. Suomessa RE/MAX on toiminut vuodesta 2006 ja toimimme koko Suomen alueella yli 420 välittäjän voimin.  Mitä voimme tarjota? 1. Vahva paikallistuntemus. RE/MAX-välittäjät ovat kaikki vahvan paikallistuntemuksen omaavia alan ammattilaisia.  2. Laajin markkinointinäkyvyys kohteille. Tarjoamme laajimman kotimaisen nettinäkyvyyden lisäksi bonuksena kaikille myynnissä oleville kohteille laajan kansainvälisen näkyvyyden, miljoonia potentiaalisia silmäpareja kuukausittain.  3. Yrittäjähenkisyys tekee meistä poikkeuksellisen tehokkaita ja motivoituneita tekemään kaikki mahdolliset toimenpiteet asiakkaiden eteen - varmistaen parhaan mahdollisen lopputuloksen. 4. Kansainvälisen vahvan verkoston. Kauttamme voit myydä tai ostaa kiinteistöjä kaikkialta maailmasta turvallisesti - olet sitten kiinnostunut asunnosta Välimerellä tai  esimerkiksi Virosta. Myynnissämme on tälläkin hetkellä lähes miljoona asuntoa.   Ota yhteyttä - kerromme mielellämme lisää!

RE/MAX Finland