Kimmo Saari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Myyntijohtaja, MA
Puh. 0400585711

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla vuodesta -94 lähtien. Pääkaupunkiseudun eri alueiden kodit, merenrannat ja kesämökitkin ovat vaihtaneet omistajaa kauttani aina Turun saaristoa myöden. Kaiken tyyppiset kodit, arvoasunnot, uudistuotanto, omakotitalot, kiinteistöjen määräosat ja määräalat ovat myös tulleet tutuiksi vuosien varrella. Yli 1000 myydyn kodin kokemuksen lisäksi olen toiminut myös vastaavana hoitajana useamman vuoden. Niin Töölön, Kallion ja Etelä-Helsingin kuin Espoonkin asuntokanta on hyvin tuttua. Kun haluat palvelukseesi alan moniosaajan ja asialleen antautuneen välittäjän niin olen valintasi. Olen nöyrästi kiitollinen saatuani palvella useita yli 20 vuotta vanhoja asiakkuuksiani. Kun haluat korkeasti koulutetun, osaavan ja taitavan välittäjän niin olen valintasi. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten saadaan paras hinta asunnostasi.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, omakotitalot ja kiinteistöt, kiinteistökehityshankkeet sekä arvokohteet.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Kaikki sujui mutkattomasti. Välittäjä oli hyvin tavoitettavissa ja osasi vastata esiin nouseviin kysymyksiin.”"

Ostaja Helsinki

"”Välittäjä oli ystävällinen ja hän kommunikoi selvästi sekä hoiti tarvittavat asiat oikeaan aikaan ilman kommervenkkejä. Positiivinen kokemus!”"

Ostaja Helsinki

"”Kimmo was very helpful with everything, starting from extra time allocation for viewings to helping with taxes handling and payments, and always answered all the extra questions I had :) He also was really helpful in clarifying how the Finnish system works in general and assisted with language translations. Responsive and knowledgable! Thanks for the great experience! :) Best regards, Alex.”"

Ostaja Espoo

"”Kaikki sujui moitteettomasti. Kimmo on luotettava, sympaattinen ja kokenut välittäjä joka paneutuu kohteeseen, myyjän toiveisiin ja ostajan tarpeisiin. Tässä kaupassa ostaja oli vaativa ja Kimmo hoiti ostajan tarpeita erinomaisesti ja pyyteettömästi. Suosittelisin Kimmoa kenelle tahansa hoitaakseen asuntokauppaa. Iso kiitos!”"

Myyjä Helsinki

"”Ostimme uuden kotimme samalta välittäjältä, joka nyt myi meidän nykyisen kotimme. Halusimme hänet välittäjäksi, koska heti ensimmäisestä yhteydenotosta jäi positiivinen, luotettava ja miellyttävä kuva. Hän vastasi viesteihin, oli tavoitettavissa, pysyi aikatauluissa, oli miellyttävä ja ennenkaikkea hänellä ei ollut kiire (tai luultavammin osasi olla näyttämättä kiirettään).”"

Myyjä ja Ostaja Helsinki

"”Kimmo Saari oli meille entuudestaan tuttu, joten pyysimme hänet asuntomme myyntiin. Kaikki suijui hyvin ja aikataulussa. Olemme tyytyväisiä.”"

Myyjä Helsinki

"”Ykkösmyyjä, parasta A-ryhmää :-)”"

Myyjä Helsinki

"”Kimmo Saari on rautainen ammattilainen, joka kokemuksellaan huolehti, että hinnoittelu ja kohteen markkinointi osui kohdalleen. Oman kokemukseni perusteella voin lämpimästi suositella yhteistyötä Kimmon kanssa. Kiitos Kimmo.”"

Myyjä Helsinki

"”Kimmo on kokenut ja asiantunteva välittäjä. Oli mukavaa, kun hän huomioi myös lapsiperheen aikataulut esittelyä sovittaessa. Asunto meni nopeasti kaupaksi ja yli pyyntihinnan :)”"

Myyjä Helsinki

"”Ensivaikutelma oli hyvä ja pysyi jatkossakin. Ammattilainen.”"

Myyjä Espoo

"”Välittäjä hoiti koko prosessin ammattimaisesti ja niin, että minulle tuli tunne, että asuntoni myynti oli hänelle sydämen asia. Hän piti minut koko ajan tietoisena, missä mennään, ei lupaillut liikoja ja arvioi realistisesti kohteen markkinahinnan ja kiinnostavuuden. Iloinen yllätys oli, miten nopeasti hän sai vietyä kaupat päätökseen tässä myynnillisesti erittäin hankalassa kohteessa (putkiremontti suunnitteluvaiheessa). Voin vilpittömästi suositella häntä kuten suositteli ystäväni, jonka asuntoja välittäjä on myynyt yhtä menestyksekkäästi vuosien varrella.”"

Myyjä Espoo

"”Kimmo oli erittäin ammattimainen ja hoiti asuntomme myynnin erinomaisesti. Erityisesti olimme vaikuttuneita Kimmon myyntistrategiasta, joka toimi asuntomme osalta erinomaisesti ja jonka ansiosta lopullinen myyntihinta ylitti odotuksemme. Kommunikaatio Kimmon kanssa sujui mutkattomasti ja hän hoiti kaikki kauppaan liittyvät asiat ilman mitään ongelmia.”"

Myyjä Helsinki

"”Kokonaiskuva positiivinen. Välittäjä vastasi nopeasti kyselyihin ja toimi hyvin myyjän ja meidän välillä. Näytöllä oli joitakin asioita, kuten rikkinäiset ikkunat, joita välittäjä ei ollut huomannut.”"

Ostaja Espoo

"”Kimmosta välittyi alusta asti rehellinen, lämmin ja asiantunteva persoona. Hän piti meihin aktiivisesti yhteyttä ja kertoi mielipiteensä eri tilanteissa rehellisesti. Lopulta päädyttiin varsin maltillisen myyntiajan jälkeen kauppoihin asunnon alunpitäen sovitulla myyntihinnalla eli emme voisi olla tyytyväisempiä.”"

Myyjä Helsinki