Seuraa

Tarja Takkinen-Hirvi

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLEAT
Puh. 0400429190

Teen asuntokauppaa ammattitaidolla ja ylpeydellä. Autan sinua saavuttamaan kodistasi parhaan mahdollisen hinnan ja autan sinua myös löytämään uuden unelmien kodin. Välitän koteja Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Ota yhteyttä, kun etsit aktiivista välitysalan ammattilaista.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kiinteistöt, tontit, lomamökit.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Aktiivinen ja asiallinen välittäjä"

Peter - asunnon omistaja, vuokranantaja

"Yleisarvosana välittäjän toiminnasta 10 Arvosana välittäjän ammattitaidosta 10"

Helena-ostaja

"Yleisarvosana välittäjän toiminnasta 10"

Heidi-myyjä

"Välitys ja kauppa tapahtuivat suunnitellusti, kun oikea ostaja löytyi ja kaupantekopäätös kypsyi"

Marja - myyjä

"Kaikki meni suunnitelmien mukaisesti väittäjä antoi aika ajoin väliaikatietoja, kun kysyin jotain sain pikaisesti kaikkiin kysymyksiin vastauksen. Tässä keissistä ei ole omasta mielestä mitään mitä pitäisi kehittää ottaen huomioon kun kohteita on monta samaan aikaan myynnissä niin ei jokaiselle asiakkaalle voi joka viikko soitella mun kohdalla noin kahden tai kolmen viikon välein olimme yhteydessä ja se riitti minulle hienosti, toki alussa olimme tiiviimmin yhteyksissä.. Tarjalle 10pistettä ja papukaijan merkki!! Annoinkin hänelle jo vinkin kenelle soittaa ja saa alkaa myymään mun hyvän ystävän asuntoa mikäli pääsevät keskenään diileihin.."

Tomi T - Myyjä

"Välittäjäni on loistotyyppi! Kaikki sujui todella mutkattomasti koko prosessin aikana. Jo ensivaikutelman perusteella ajattelin, että kyseessä on ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä, ja tämä myös vastasi todellisuutta. Minuun teki vaikutuksen välittäjän reipas, rehellinen ja kannustava asenne sekä aiempi taloyhtiön tuntemus. Olen erittäin tyytyväinen välittäjään ja nopeasti syntyneisiin asuntokauppoihin. Aion hyödyntää välittäjän ammattitaitoa jatkossaki"

Krista - Myyjä

"Kiitokset ja suurkiitokset muutenkin. Erittäin hyvää ja aktiivista toimintaa kaiken kaikkiaan sinulta. Ollaan yhteydessä tarpeen mukaan"

Seppo- myyjä

"Aktiivinen ja asiallinen välittäjä. Suosittelisitteko RE/MAXia? Kyll"

Peter - myyjä

"Olen todella tyytyväinen välittäjään. Aikatauluissa pysyttiin ja välittäjä hoiti kaiken todella nopealla aikataululla. Todella helppo asuntokauppa osaavan välittäjän kanssa. Vahva suositus Tarjalle!"

Satu - ostaja

"Tarjan kanssa oli helppoa asioida ja hän hoiti kaiken luotettavasti."

Sari- myyjä

"Välittäjä oli oikein tehokas ja asiansa osaava. Arvostin välittäjän rehellisyyttä ja suorapuheisuutta. Yhteydenpito aktiivista ja aikatauluissa pysyttiin. Plussaa myös välittäjän joustavuudesta näyttöjen suhteen. Kokonaisvaikutelma välittäjästä ja prosessin etenemisestä täysi kymppi"

Tuomas - myyjä Helsinki

"Tarjan kanssa kaikki sujuu tosi hienosti, mutkattomasti ja ajallaan"

Nina - myyjä

"Kaikki sujui aikataulussa ja erittäin hyvin. Käytän jatkossakin samaa välittäjää."

Heli -ostaja