Irene Sairila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Sisustussuunnittelija
Puh. 0443055147

Välittämisen taito - tärkeä ominaisuus asuntojen myynnissä ja ostamisessa, sekä ihmisten välisessä kohtaamisessa. Kuinka voin auttaa sinua asuntoasioissa? Mietitään yhdessä. Autan myös stailauksessa myyntiä varten tarvittaessa. Otathan yhteyttä!

Entisenä Helsinkiläisenä minulle ovat tuttuja monet alueet Suur-Helsingin alueelta asumisen ja ammatin puolesta. Asun Vihdin Nummelassa tällä hetkellä. Muita tutuksi tulleita asuinalueita ovat lapsuudesta asti Puistola ja Laajasalo, Munkkiniemi, Kallio, Katajanokka, Eira, Punavuori, Töölö ja työn kautta mm. Espoon eri alueet, Lohja ja Tikkurila. Välittäminen ja positiivinen asenne on elämäntapani.

How can I help you? Most important thing in real estate, buying and selling apartments, is the capability to listen, mediate, helping people to find what they need. Lets think about this together. Also interior design ability. Please contact!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi

Erityisosaaminen

Välittäjänä osaan ottaa huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet häntä kuunnellen. Vahva osaamiseni esteettisissä asioissa ja ympäristön rakentamisessa auttavat hahmottamaan tilojen potentiaalin. Sisustussuunnittelu ja visuaaliset ratkaisut ovat vahvuuteni.

Välittäjän uusimmat kohteet