Rasmus Parkkila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0400910301

Aloitin välittäjäurani 19- vuotiaana. Menneet 11- vuotta ovat kehittäneet minusta huippumyyjän, yhden alan kirkkaimmista tähdistä. Vuonna 2020 olin koko RE/MAX ketjun parhaimman myyntituloksen tehnyt välittäjä Suomessa.

Kova työ ohjaa tekemistäni. Hengitän työtäni vuorokauden jokaisena minuuttina. Elän asiakkaitani ja heidän tavoitteitaan varten. Herään joka aamu valtavasta halusta auttaa ihmisiä. Kiinteistönvälitys ei rakennu elämäni ympärillä, vaan elämäni on rakennettu ja suunniteltu kiinteistönvälityksen ympärille. Olen vahvimmillani silloin kun hankin tai myyn kohdetta. Mietin omia asiakkaitani ja toimeksiantojani aamusta iltaan. Analyyttinen ajattelumaailma ohjaa tekemistäni. Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni myyjänä. Pilkon työni useaan pieneen osaan, josta tulee iso kokonaisuus. Teen monen asian täysin päinvastoin kuin osa kollegoistani. Se on uusiutumista, ajan hengessä elämistä, asiakkaiden yhä vaativampaan ostokäyttäytymiseen vastaamista, ja loppuviimein menestystä.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Hallitsen erityyppisten kohteiden laajan kentän. Minulla on pitkä kokemus kaikkien seuraavien kaupan kohteiden myynnistä: Asunto-osakkeet, arvohuoneistot, kiinteistöt, kiinteistön määräalat, kiinteistön määräosat, tontit, uudiskohteet, RS- kohteet, vapaa- ajan asunnot, saarikiinteistöt, osakkeiden merkintäsopimukset, liiketilat, asuntojen vuokraamiset, sekä autohalli / tallipaikat.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kohteen myynti oli haastava siltä osin, että osakirjat olivat hukassa myyjän pankissa. Tarvittiin eri dokumentaatiota kun tavallisesti kaupan saattamiseksi päätökseen kohtuullisessa ajassa. Luotttava yhtetydenpito sekä ostajiin että myyjään oli poikkeuksellisen tärkeää tässä kaupassa. Huomioiden em. poikkeksellisuus kauppa saatiin päätökseen n. kuukauden sisällä. Osapuolet ovat mielesätni tyytyväisiä solmittuun kauppaan."

Kaj-Erik Monten - Myyjä

"Minulle tuttu välittäjä. On myynyt asuntoni ennenkin. Parasta en vaihda. Go Rasmus"

Niina Kuhta - Myyjä

"Rasse oli huippu"

Jussi Kuhmonen - Myyjä

"Rasmuksen toiminta oli erinomaista. Erityisesti seuraavat ominaisuudet nousivat esille: luotettavuus (se mikä luvatiin myös tehtiin), yhteydenpito asiakkaaseen (niin ostajaan kuin myyjään), ystävällisyys, tietotaito asuntokauppaan liittyvistä asioista (lait, asetukset, pankkien toiminta, kiinteistön kunto jne.), asunnon hinnan oikea määrittely. Voin lämpimästi suositella Rasmusta."

Jussi Mäkinen - Myyjä

"Rasmus oli erittäin pätevä ja osasi kertoa asiat selkeästi. Kertoi asunnon päivitys tarpeista ja mihin asioihin kannattaa panostaa ennen valokuvaajan ja asiakkaiden tuloa. Todellakin hommansa osaava ja pätevä myyntimies"

Joni Siren - Myyjä

"Kaikki sujui Rasmuksen kanssa erityisen hyvin ja saumattomasti. Rasmus piti aktiivisesti yhteyttä prosessin aikana ja sai myytyä kotimme ennätysajassa vieläpä erityisen hyvään hintaan. Lämmin suositus ja suuri kiitos Rasmukselle!"

Jenna Nyberg - Myyjä

"Välittäjä pyrki vaikeasta kohteesta huolimatta löytämään sille sopivimman ostajan ja mielestäni onnistui tässä hyvin. Tulen varmasti ottamaan häneen yhteyttä muissakin asuntokaupoissani sekä tietenkin suosittelemaan tuttavilleni."

Seppo Koivunen - Myyjä

"Rasmus hoiti homman mallikkaasti. Ihan kuin seitsemän vuotta sitten, kun hän myi asuntomme. Välittäjiä ei tarvinnut sen enempää miettiä, koska Rasmus on meidän luotto välittäjä! Homma hoidettiin rautaisella ammattitaidolla ja nopeasti. Rasmusta on helppo suositella tutuille ja jopa tuntemattomille. Upeaa duunia jälleen kerran ISO KIITOS RASMUKSELLE. Rock!"

Olli Lustig - Myyjä

"Rasmuksen ammattitaito paistoi läpi heti ensitapaamisella ja sama ote pysyi läpi koko prosessin. Kysyntää oli alussa odotettua vähemmän, mutta meininki pysyi positiivisena loppuun asti vaikka jossain kohti vaikutti jopa vahvasti, ettei kaupoille päästäisi. Kokonaisuudessaan alusta loppuun hyvin toteutettu paketti jota voin lämpimästi suositella kaikille!"

Robin Ranta - Myyjä

"Mielestäni Rasmus hoiti homman hyvin ja luotettavasti."

Simo Hilden - Myyjä

"Rasmus on loisto välittäjä, suosittelen kaikille!"

Jami Kivioja - Myyjä

"Välittäjämme oli aivan mahtava! Ei mitään kritisoitavaa. Voisimme suositella kenelle vaan! Oli erittäin miellyttävää ja hauskaa tehdä Rasmuksen kanssa yhteistyötä. Iso kiitos hänelle asuntomme myynnistä!!"

Mari-Johanna Aalto - Myyjä

"Ammattitaitoinen ote ja piti huolen siitä että meidän ei tarvinnut huolehtia että asiat hoituvat. Eniten arvostimme nopeaa kommunikointia ja rentoa asennetta ja tilannetajua."

Arno Illukka - Myyjä

"Rasmus löysi tämän kohteen minulle kriteerieni perusteella ja tarjosi tätä. En olisi itse törmännyt siihen netissä. Hyvän välittäjän ansiosta tämä kohde löysi uuden ostajan. Loistavaa ja asiantuntevaa palvelua niinkuin aina häneltä!"

Julia Keikkala - Myyjä

"Aivan superhienoa asioihin paneutuvaa, luotettavaa ja ystävällistä palvelua välittäjältä. Asunnon myynti olisi tuskin käynnistynyt, jos en olisi löytänyt tällaista yhteistyökumppania kuin Rasmus; alusta asti oli hyvä tunnelma ja luottavainen mieli siihen, että välittäjä paneutui yksilöllisesti minun toimeksiantooni. Pettyneenä lukuisiin aiemmin tapaamiini välittäjiin, en enää uskaltanut toivoa, että tällainen hieno yhteistyökuvio voisi syntyä ja saisi nauttia tämän tason asiakaspalvelusta. Kaikki sujui jopa odotukset yllättäen. Aivan mahtavaa!"

Heli Nurminen - Myyjä

"Rasmuksen kanssa oli todella kiva tehdä yhteistyötä alusta loppuun. Hänestä huokui ammattitaito ja tavoitteellisuus ja hän oli selkeä ja huumorintajuinen. Aion suositella Rasmusta aivan varmasti tutuilleni, mikäli he miettivät asunnon myyntiä"

Nelli Avikainen - Myyjä

"Kaikki sujui hienosti ja sujuvasti. Elämäntilanteemme otettiin hienosti huomioon ja Rasmus piti huolta, että myyntiprosessista oli meille mahdollisimman sujuva. Saimme kaikista käänteistä tiedon nopeasti ja tuntui helpottavalta tietää missä mennään kokoajan."

Eeva Roilas - Myyjä

"Rasmus hoiti taas kerran asunnonmyynnin aivan timanttisesti. En ole koskaan saanut vastaavanlaista palvelua asunnonmyynnissä, kuin mitä Rasmukselta. Nopea, tehokas, asiakkaan tarpeenmukainen ratkaisu ja ylitti reippasti odotukset"

Jenna Koskinen - Myyjä

"Rasmus on paras. Helposti lähetyttävä, työnsä osaava tosi asiallinen ja kiva kaveri. Kaunis kiitos hänelle!"

Hanna Aalto - Myyjä

"Välittäjä hoiti ammattitaitoisesti koko kaupan ensitapaamisesta ihan kaupantekoon asti. Aikataulullisesti koko prosessi meni nopeammin kuin yhdessäkään tekemässäni asuntokaupassa."

Petri Cotrino

"Kun asunto myytiin alle vuorokaudessa yhteisymmärryksessä sovitulla pyyntihinnalla, ei voi olla kuin tyytyväinen. Välittäjä on selvästi rautainen ammattilainen."

Anne Oittinen - Myyjä

"Kaikki sujui erittäin hyvin, viikottainen yhteydenotto oli hyvä, että pidettiin ajantasalla ja se on merkki siitä, että kohde on välittäjällä muistissa ja myynnissä tosissaan. Erittäin laadukkaat myyntikuvat, Remaxilla ne on muutenkin ehdottomasti parhaimmistoa verraten muihin. Erittäin hyvä esitekin oli."

Heidi Himanen - Myyjä

"Rasmuksella on asenne kohdillaan ja hänestä huomaa että pitää työstään. Mukavan luonteensa vuoksi hänen kanssaan helppo ja kiva asioida!"

Lotta Telenius - Myyjä

"Pyysin asunnon aiemmin minulle myyneen Rasmuksen välittäjäksi, kun halusin myydä asuntoni eteenpäin. Kohde oli molemmille tuttu, joten kaikki sujui hienosti. Luotettava, aktiivinen ja osaava kaveri, suosittelen lämpimästi!"

Janne Heimonen - Myyjä

"Rasmus on nyt myynyt kaksi asuntoamme ja hienolla menestyksellä. Käytämme Rasmuksen palveluja varmasti jatkossakin."

Mikko Oikarinen - Myyjä

"Myyjän aktiivisuus oli omaa luokkaansa heti ensimmäisestä sähköpostikontaktista lähtien. Rasmuksen innokkuus ja halu tehdä kauppaa on todella hyvä. Aikataulut pitivät ja hän teki päivityksiä jatkuvasti. Suosittelen Rasmusta tuttavilleni !!"

Marja-Leena Partia - Myyjä

"Meille jäi super positiivinen vaikutelma Rasmuksen tavasta tehdä töitä. Enempää ei olisi voitu toivoa! Asiat eteni todella nopeasti, yhteydenpito toimi huippuhyvin-koko ajan tiedettiin missä mennään. Näki että Rasmus todella teki töitä kauppojen eteen. Olen lämmöllä suositellu häntä kaikille. Arvosana 10+"

Tanja Vanhapiha - Myyjä

"Ensivaikutelma oli osaava ja kiinnostunut. Tämä korostui nopeatahtisessa yhteistyössä. Yhteydenpito oli aktiivista ja ennen kun ehdimme tajutakaan, oli kotimme jo myyty! Todella miellyttävä kokemus."

Rie-Lie Roselund - Myyjä

"Löysimme Rasmuksen avopuolisoni kanssa ollessamme asuntonäytöllä. Oli tullut nähtyä useita kiinteistövälittäjiä ja viimeistään myyntitarjouksen jälkeen peli oli ihan selvä. Innokkuus, asiantuntevuus ja halu tehdä tätä työtä erottivat hänet muista. Asunnon myynti kävi päivässä ja hinta oli parempi kuin osattiin aluksi odottaa. +++"

Atte Heiskanen - Myyjä

Esittelyvideo