Mirja Perälä

LKV, LVV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0400154378

SINUN EI TARVITSE TUNTEA KUIN YKSI LUOTETTAVA VÄLITTÄJÄ-MINUT!

Olen aina ollut myyntityössä. Ajatellut vaihtaa alaa, mutta ei se seepra pääse raidoistaan.

Nautin, kun saan auttaa ihmisiä eteenpäin. Annan myös paljon vinkkejä ja neuvoja. Sinun ei tarvitse tuntea kuin yksi välittäjä- minut niin tiedät olevasi asiantuntijan käsissä. Yli 14 vuoden kokemus tarkoittaa sitä, että tiedän mitä teen. Turvallinen asuntokauppa kanssani on varmaa. Toimin myös Maamittauslaitoksen virkaan asettamana kaupanvahvistajana.

Minun alueita on pk-seutu sekä kehyskunnat. Koko Uusimaalta olen myynyt aina Porvoosta - Hankoon. Kokemusta on alueista runsaasti.

Harrastan koirani kanssa puuhailua. Eläimet ovat tärkeitä minulle. Heillekin kodinvaihto voi olla stressavaa.

Itse olen asunut kaikissa asumismuodoissa, joten tiedän mitä niissä kannattaa ottaa huomioon. Tällä hetkellä asun rivitalossa, jossa parasta on piha ja sen hoitaminen. Varsinkin kun se on tarpeeksi pieni :)

Ollaan yhteydessä!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Ruotsi mutta vain vähän

Erityisosaaminen

Ymmärrän riittävästi rakennusteknisiä asioita, olen ollut kymmenissä ellei sadoissa kuntokartoituksissa mukana. Itsekin olen rakentanut omakotitalon ja kesämökin.
Ymmärrän hyvin pääkaupunki- sekä kehyskuntien alueet. Minusta tulisi Suomen paras taksikuski, mutta jätetään se toisille
ammattilaisille ;)
Tiedän mitä tehdä ja miten myydä jos ulosotto on kimpussa.
Meillä on lakimiespalvelut jos asia sitä vaatii. Hankalat kuolinpesät ym hoituu ammattimaisesti.
Sisustus on intohimoni. Tiedän mikä on kaunista. Usein asumme jo niin kauniissa kodeissa, ettei sisustamista edes
tarvita vaan tavaroiden karsimista ja valaistuksen korostamista.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Välittäjästä tuli heti tomera ja asiallinen kuva. Ihminen ihmiselle ja puhui selkeästi, miten prosessi etenee. Aikatauluarvio asunnon myyntiajasta piti paikkansa ja toteutunut hintakin oli tyydyttävä. Lämpimät kiitokset Mirjalle! Oli raskasta aikaa, kiva että asuntokaupan sai jättää luottavaisin mielin hänen hoidettavakseen." ARVOSANA 10"

Myyjä Itä-Hakkilasta

""Välittäjä tiesi mitä teki. Osasi asettaa hinnan niin että saatiin kilpailu ja toteutuma reippaasti yli. Olimme hetkessä kodittomia, mikä oli tässä asiassa hyvä. Käytämme Mirjaa jatkossakin. Kiitos kovasti!" ARVOSANA 10."

Myyjä Itäkeskuksesta

""Välittäjä vaikutti heti osaavalta ja luotettavalta. Hän on tehokas ja nopea. Vei palvelutason ihan toiselle tasolle. Ikäihmisenä arvostan muitakin palveluja mitä hän hoiti. Kaikki sujui mallikkaasti ja voin lämpimästi suositella häntä. Täyden 10 suoritus, ehkä vähän enemmänkin. Hyvää jatkoa teille kaikille." ARVOSANA 10."

Myyjä Kulmavuorenkadulta

""Vastasi hyvin soittoihin ja viesteihin mitä arvostan paljon. Hyvin hoidettu alusta loppuun, suosittelen!" ARVOSANA 10"

Ostaja Espoosta

""Välittäjä oli rento ja oikein mukava.Helposti lähestyttävä,asiassa kuin asiassa.Hoiti kaiken aikataulussa ja tehokkaasti. Lämpimät suositukset kokonaisuudessaan." ARVOSANA 10"

Ostaja Leppävaara