Seuraa

Janette Rautakoski

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh. 0406717783

Asuntokauppaa suurella sydämellä

Nautin suuresti työstäni kiinteistönvälitysalan parissa ja se näkyy myös työni jäljessä. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että jokainen asiakkaani kokee saaneensa parasta mahdollista palvelua. Teen työni sydämellä ja huolellisesti sekä pidän aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiini. Aktiivisesta yhteydenpidosta onkin tullut asiakkailtani kiitosta.

Toimin RE/MAX Cityssä välittäjäyrittäjänä ja olen suorittanut kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon sekä LKV-tutkinnon. Palvelen asiakkaitani pääkaupunkiseudulla.

Mottoni on: Mitä tahansa aloitat tekemään, tee se huolellisesti loppuun asti "110 lasissa".

Otathan yhteyttä minuun mikäli harkitset asunnon myyntiä tai ostoa, niin palvelen sinua juuri sinulle ja sinun tilanteeseen parhaiten sopivalla tavalla.

Asiakkaideni palautteita:

10 Janette on äärimmäisen luotettava, rehellinen, ammattimainen ja erinomainen myyjä eli "Hyvän välitystavan" suurlähettiläs. Hän hoiti yhteydenpidon todella aktiivisesti: varmisti että olin aina ajantasalla myynnistä ja vastasi heti (myöhään iltaisinkin) kaikkiin kysymyksiini. Janette panosti myyntiin ja hoiti sen rehellisesti sekä tehokkaasti. Lisäksi hän näki ehtymättömästi vaivaa että pieninkin puuttuva tieto selvitetään ja hän käänsi kaikki kivet ja kannot, jos tilanne sitä vaati (tai ei edes vaatinut). En ole koskaan nähnyt sellaista panostusta omaan työhön. Janetesta selkeästi välittyi että hän pitää työstään ja välittää asiakkaistaan. Janeten upea persoona, sitkeys ja ammattitaito, tekivät minuun todella syvän vaikutuksen! Suosittelen Janettea lämpimästi ja aion käyttää häntä jatkossa.

10 Minulla oli ilo asioida Janeten kanssa uutta kotia ostaessa ja vanhaa myydessä. Molemmat hoituivat todella tehokkaasti ja sain kyllä aivan upeaa ja asiantuntevaa palvelua alusta loppuun koko prosessin ajan. Janette piti meitä ajan tasalla oston ja myynnin kaikissa vaiheissa. Todella ammattitaitoinen välittäjä! Tuntui myös, että Janette oli aidosti asiakkaan asialla ja selvitti kaikki kysymykseni ja mieltä askarruttavat asiat. Asunnon osto ja myynti ovat aina isoja asioita ja Janette suhtautui kaikkeen todella ymmärtäväisesti. Voin lämpimästi suositella Janettea!

10 Välittäjä oli ammattitaitoinen ja piti minut hyvin tilanteen tasalla kaupan edetessä.

10 Täyttä timanttia !!

10 Kaikki sujui todella hienosti ja sujuvasti! Kyseessä oli meillä ensiasunnon osto ja en olisi voinut kuvitellakaan että kaikki menee niin nopeasti ja helposti näytöstä ihan lopullisiin kauppoihin. Janette oli aina tavoitettavissa ja todella aktiivisesti hoiti kauppoja. Kiitollinen olo on!

10 Janette teki työtä sydämellä ja sen huomasi kaikesta, kuten myös rautaisen ammattitaidon.

10 Kaikki sujui erinomaisesti. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa, erittäin ystävällinen ja auttavainen sekä piti meidät koko ajan ajantasalla kaupan etenemisestä.

10 Our first meeting with Janette went so well. Me and my husband felt like we can trust her and she explaining selling prosess understandable. She had already plan how to start and which price can start. Janette was active to sent emails like how all is going and what can be plan B. Also if questions came in our side we got fast replies or phone calls by her. We felt like she is doing her best and use all possibilities which now days used ( Facebook etc). After selling process Janette deal paperwork fast and kept touch with us. We are 100% satisfied with her job and wish her and her workmates success.

10 Kaikki sujui alusta loppuun asti paljon paremmin mitä ikinä osasin odottaa ja olen todella tyytyväinen miten Janette hoiti hommansa iloisella ja reippaalla otteella. Vaikka asunkin ulkomailla ja ei valitettavasti päästy kasvotusten näkemään, kommunikointi oli erinomaista, Janette piti minut jatkuvasti ajantasalla ja hän oli aina tavoitettavissa. Uusi ostaja löytyi melkein samantien ja sähköinen kaupanteko oli mutkatonta. En voisi olla enempää tyytyväinen ja varmasti tulen suosittelemaan Janettea ystävilleni, jotka harkitsevat asunnon myymistä tai ostoa.

10 Välittäjän toiminta oli asiallista, tarkkaa ja nopeaa. Hänelle saattoi soittaa mistä tahansa asiasta, joten kauppojen eteneminen oli hänen osaltaan erittäin sujuvaa.

10 Yhteistyöstä jäi erittäin hyvä fiilis. Välittäjä piti meidät koko ajan tilanteen tasalla ja vastaili viesteihin erittäin nopeasti. Yhteistyössä korostui asiakaslähtöisyys. Janette on ammattitaitoinen välittäjä ja voimme lämmöllä häntä suositella myös muille !

10 Henkilökohtaista palvelua. Erittäin mukava ja ammattilainen. Sain kaiken tarvitsemani tiedon ja välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä myös taloyhtiöön lisäkysymyksillä, joita tarvitsin tehdäkseni päätöksen kohteesta

10 Ei mitään moitittavaa. Tehokas ja helposti lähestyttävä välittäjä. Asunto myytiin nopeasti oikealla hinnalla. Voin suositella lämpimästi. Yhteydenpidosta prosessin aikana plussaa kans.

Lisää asiakkaideni palautteita löydät: www.remax.fi/janetterautakoski

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöarviointi, asunnot, kiinteistöt, ostotoimeksianto, asuntosijoittaminen, vuokraus.