Seuraa

Silja Santala-Mäkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0503814519

Oman kodin myynti on erityinen asia ja usein koti on myös tärkein omaisuutemme. Onkin tärkeää, että asuntosi myy pätevöitynyt luotettava ammattilainen, jotta voit itse nauttia turvallisin mielin siitä, että kokonaisuuden edistäminen on luotettavissa ja asiantuntevissa käsissä!

Helsinkiläisenä tunnen kaupungin mainiosti. Munkinseutu ja Munkkiniemi ovat erityisen tuttuja, sillä alueella olen asunut 30 vuotta. Elämänvarrella olen toiminut eri puolilla Helsinkiä sekä pääkaupunkiseutua, joten monet alueet ovat hyvin tuttuja Espoo ja Taipiola mainittakoon tässä myös. Tämän kiinnostavan työn myötä olen saanut perehtyä eri kaupunginosiin perusteellisesti.

Yrittäjämuotoinen toimintamalli takaa sen, että välittäjänä pistän itseni likoon asiakkaan puolesta ja otan henkilökohtaisesti vastuun palvelukokonaisuudesta. Käytössäni on tasokkaat yhteistyökumppanit ja markkinointikanavat.

Nautin asiantuntijatyöstäni kun pääsen tutustumaan uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin ja ainutlaatuisiin asuntoihin, joiden myynnin he luottavat käsiini voidakseen jatkaa kohti seuraavia elämänvaiheita. Tarjoan sinulle henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua asuntosi myyntiin, sillä jokainen koti on ainutkertainen ja siksi myyntiin tulee sitoutua kokonaisvaltaisesti, sinun parastasi ajatellen.

- Alan vaatima koulutustaso, LKV-pätevyys, jatkuva kouluttautuminen - Vahva myyntityö ja asiakaspalvelu - Ymmärrys kiinteistöistä ja kuntoon liittyvistä seikoista - Stailaus ja kuvaus - ammattilaiset asialla!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), ruotsikin sujuu, englanti, ranska

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kiinteistöt, ostotoimeksiannot, arviolausunnot, kuolinpesät, vuokraus.
Helsinki - Espoo

Esittelyvideo