Seuraa

Sebastian Lindén

LKV, LVV, KiAT, NHS, Yrittäjä-Osakas
Puh. 0505361876

Uniikkia palvelussani on yrittäjähenkisyys ja myyntipainotteinen ote. Minulle ei makseta palkkaa siitä, että seison jakamassa esitteitä sunnuntaisin vaan konkreettisista tuloksista ja siinä olen hyvä! Jokainen tapaaminen on aina valmisteltu ja palvelen ostajaehdokasta pääsääntöisesti yksityisesittelyissä. Näin pystyn takaamaan jokaiselle ostajaehdokkaalle parasta palvelua. Tämä johtaa myös parempiin tuloksiin. Tärkeimmät asiat myynnissä on asunnon oikea hinnoittelu, asiallinen markkinointi, nöyrä, ratkaiseva, asiatunteva ja hyvä palvelu.

Olen aloittanut työt kiinteistönvälitysalalla vuonna 2012. Olen suorittanut Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon KiAT ja LKV-tutkinnon (laillistettu kiinteistönvälittäjä). Olen toiminut tiiminvetäjänä, kouluttajana ja yrittäjänä menestyneessä kuuden hengen RE/MAX Team Rockstar tiimissä vuosina 2013 - 2017. Tiimi oli 2016 lopussa menestynein tiimi RE/MAX Europe sisällä. Lisäksi olimme maailmansijoilla #11 RE/MAX World sisällä. Myöhemmin suoritin n. 9 kk kestäneen NHS (New Home Specialist) koulutuksen. Vuonna 2017 olin asiakastyytyväisyystutkimuksessa sijalla #7 RE/MAXin sisällä. Vuonna 2018 olin sijalla 10 myynneissä RE/MAXin listoilla (yli 400 välittäjää). Vuonna 2019 olen siirtynyt yrittäjä-osakkaaksi RE/MAX Casa Alto Oy yhtiöön ja olen mukana johtamassa n. 45 hengen toimistoa.

Asiakaspalautteeni ovat nähtävissä https://www.remax.fi/haku/henkilot/467/

Teen tätä työtä intohimolla ja vastaan puhelimeen iltamyöhään. Haastan sinut testaamaan tätä väitettä!

Minun toinen ammattini on valokuvaus. Kuvaan mielelläni omat kohteeni, että pystyn takaamaan laatua. Työnäytteitäni voi käydä katsomassa instagramissa @sebastianlindenremax

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa (välttävä)

Erityisosaaminen

Arvokohteet, keskustan markkinat, sijoitusasunnot, kiinteistöt,