Samuli Lahokoski

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT / SL Kiinteistönvälitys Oy
Puh. 0503679735

Suhtaudun työhöni intohimolla ja hoidan kaikki projektit ammattitaidolla maaliin asti. Vahvuuteni on erityisesti neuvottelu- sekä myyntitilanteissa. Pitkä kokemus myynti- ja remonttialalta on antanut kiinteistönvälitysuralleni erinomaisen pohjan. Olen suorittanut Kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon sekä LKV-kokeen hyväksytysti läpi. Myyntitulokset puhuvat puolestani!

Arvoihini kuuluu tehokkuus, periksiantamattomuus sekä palveluhenkisyys. Kokemus, tieto ja taito asunnoista sekä laaja verkosto tekevät minusta loistavan välittäjän sinun asunnolle tai kiinteistölle. Älä epäröi, vaan ota yhteyttä ja laitetaan asioita vauhdilla eteenpäin!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli) ja englanti

Erityisosaaminen

Asunnot, kiinteistöt, tontit ja toimitilat

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Samuli valittiin viiden ammattilaisen joukosta, joista kaikki olivat hyviä referenssiensä puolesta. Hän vakuutti meidät tarjouskäynnillään ja ensivaikutelmassa syntyneet mielikuvat hänestä säilyivät koko prosessin ajan. Hänen toteamuksensa tarjouskäynnillä oli tärkeä ja toteutui enemmän kuin hyvin. "Minun vahvuuteni on myyminen". Kaupat tehtiin kahden viikon myynnin jälkeen. Viestiminen oli todella helppoa sekä sähköpostilla että tekstiviestein ja soittaen. Voimme suositella Samulia asuntokaupan ammattilaisena."

Myyjä

"Samuli Lahokoski erittäin aktiivinen, sosiaalinen ja ystävällinen. Hän on tarkka asiakirjojen kanssa ja myi nopeasti kaksi taloa. Suosittelen häntä kaikille kiinteistöjä ostaville tai myyville."

Myyjä

"Välittäjältä syntyi heti hyvä ensivaikutelma ja siksi teimme heti toimeksiannon! Kaikki sujui hyvin ja suunnitellusti ja pysyttiin myös aikataulussa. Jäi erittäin hyvä ja luotettava kokonaiskuva kaikin puolin, ei mitään valittamista mistään!"

Myyjä