Seuraa

Sakari Mattila

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0445340037

Olen intohimoinen asiakaspalvelija sekä alalla jo kolmannessa polvessa. Hoidan asuntojen myynti- sekä vuokrauspalvelua pääkaupunkiseudulla. Omalla urallani minulla on kokemusta niin Helsingin kantakaupungin arvokohteista kuin myös monipuolisesti asunnoista Helsingin ulkopuolella. Menestykseni alalla perustuu siihen, että aidosti välitän asiakkaistani ja pidän lupaamistani asioista kiinni ja siksi asiakaspalautteeni on 10/10. Näistä voit lukea lisää minun RE/MAX profiilistani.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti (fluent), Norwegian (flytende)

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Minusta asunnon osto sujui todella joutuisasti ja hyvin kaikin puolin. Sakari oli todella ammattitaitoinen ja vastasi hyvin kaikkiin minua askaruttaviin kysymyksiin. Lisäksi Sakari oli todella mukava, rento ja kanssakäymisestä jäi aidosti hyvä fiilis. Suosittelisin häntä muillekin mielelläni."

Ostaja

"Asunto meni todella nopeasti vielä aikaan, kun yksiöt muuten eivät liiku. Kuvaukset meni todella hyvin, ja tuli upeat kuvat. Sakari piti meitä kokoajan kartalla, miten prosessi etenee, mikä oli todella kiva. Sakari oli todella luotettava, tuki meitä koko prosessin ajan ja kärsivällinen meidän kaikkien kysymyksien kanssa. Ensiasunnon myyjänä, en olisi voinut toivoa parempaa tukea ja yhtä luotettavaa välittäjää!"

Myyjä

"Kaikki sujui loistavasti alusta loppuun. Sakari hoiti kaiken erittäin ammatimaisesti. En voisi olla tyytyväisempi välittäjään. Varmasti jos tulee tarpeita tulevaisuudessa asunnonvälittäjään niin tulen valitsemaan Sakarin uudestaan."

Teemu Pukki - Myyjä

"Yhteistyö Sakarin kanssa oli erittäin sujuvaa, luotettavaa ja läpinäkyvää. Kokonaisuudessa luotettavuus antoi meille rauhan ja turvallisuuden tunteen koko prosessin aikana. Tiesimme koko ajan mitä tapahtuu ja miten asiat etenevät. Meille jäi semmoinen tunne, että mikä tahansa tilanne olisi tullut vastaan, niin meidän yhteyshenkilömme/välittäjämme huolehtii asiasta ja pitää meidän informoituna. Kaikki meni meidän osaltamme erittäin hienosti ja lopputulos oli mahtava. Erityismainintana ammattitaitoinen ja asiakasystävällinen kommunikaatio! Kiitos paljon onnistuneesta yhteistyöstä!"

Myyjä

Esittelyvideo