Seuraa

Leena Ankkuriniemi

Kiinteistönvälittäjä LKV / Sisustussuunnittelija
Puh. 0407246843

Mietitkö asuntosi arvoa muuttuvilla markkinoilla? Luotettavan ja ammattitaitoisen välittäjän kanssa asioiminen on turvallista – olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vuokraamassa.

Kiinteistönvälitysalan työn koen vahvasti palveluammattina, joka vaatii jatkuvaa ammatillista kehittymistä sekä aitoa halua tehdä työtä ihmisten kanssa. Asiakkaani kokevat palveluni laadukkaana, koska täytän heidän odotuksensa, pidän aktiivisesti yhteyttä ja toimin erinomaisesti sekä omistajaa että ostajaehdokasta kohtaan.

Autan asiakkaani kokonaisvaltaiseen, turvalliseen ja tuottoisaan asuntokauppaan. Apuna myynnissä on aina ammattilaistiimi: stailaaja laittaa asuntosi myyntikuntoon ja kuvauksesta huolehtii ammattikuvaaja. Laaja verkostoni auttaa asunnon myynnissä sekä unelmien asunnon etsinnässä.

Pitkän linjan työ- ja yrittäjäkokemukseni on kertynyt sisustusprojekeista sekä myynti- ja markkinointitehtävistä. Sisustussuunnittelijana pystyn tuomaan asuntosi potentiaalin esiin parhaalla mahdollisella tavalla. Ostajille tarjoan suullista sisustusneuvontaa ja sovittaessa voin myös tehdä remonttisuunnitelman.

Haluan olla mukana auttamassa juuri sinua asumisasioissa. Soita tai laita sähköpostia ja sovitaan tapaaminen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

Asuntomyynti, sisutussuunnittelu