Seuraa

Helmiina Vainikka

Myyntineuvottelija
Puh. 0504114050

Minulle tärkeintä työssäni on tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet kaupat. Tehdään asiat kerralla tarkasti ja kunnolla, jotta kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Olen luotettava, joustava ja aktiivinen. Selkeä kommunikointi ja asiakkaan ajantasalla pitäminen ovat minulle itsestäänselvyys - onhan asunnon myyminen sekä ostaminen monelle meistä elämän merkittävimpiä hetkiä. Rehellinen ja avoin asenne myyntityössä luovat pohjan pitkäaikaisille asiakassuhteille.

Ota yhteyttä suoraan puhelimitse tai sähköpostilla, jotta saadaan asiat eteenpäin ja toiveesi täytettyä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä oli todella mukava, Saimme kaikki tarvittavat tiedot meiltä ja vastasi viesteihin nopeasti. Kaikki sujui ongelmitta ja meille jäi hyvä vaikutelma välittäjästä."

Ostaja

"Päällimmäinen kokonaiskuva on positiivinen. Asunnon myynti saatiin maaliin kohtuullisessa ajassa ja kohtuulliseen hintaan. Välittäjä oli mukava, asiantunteva ja sanavalmis. Prosessi meni kuten oli suunniteltu, myyntikuvat ja palvelupaketti olivat erinomaisia."

Myyjä

"Ystävällinen paĺvelualtis ammattinsa osaava"

Ostaja

"Välittäjä oli luotettava, yhteistyö sujui erittäin hyvin. Sovittu aikataulu jopa alitettiin. Kaikki osapuolet olivat hyvin tyytyväisiä."

Myyjä

"Välittäjä oli todella mukava, pysyi sovituissa aikatauluissa ja yhteistyö sujui kaikinpuolin mallikkaasti! Kiitos Helmiinalle!"

Ostaja