Seuraa

Ari Wiskari

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Ari Wiskari Oy LKV
Puh. 0400418508

Itsenäinen välittäjäyrittäjä RE/MAX Casa Alto | Ari Wiskari LKV Oy y-tunnus 0872964-8, puh 0400418508

Asunto- ja kiinteistökaupassa ei tarvitse jättää mitään sattuman varaan. Palvelen Sinua nöyrästi neljän vuosikymmenen aikana jalostuneella kiinteistönvälittäjän kokemuksella. Olen tehnyt urallani lukemattomia asunto- ja kiinteistökauppoja. Olen edustanut useita kiinteistönvälitysyrityksiä ja päätynyt RE/MAXille, koska täällä minulla on käytössäni markkinajohtajan asiakkaita parhaiten palvelevat työkalut. Jos olet myymässä, ostamassa tai vasta suunnittelemassa asunnonvaihtoa, niin ota yhteyttä. Se kannattaa. Minua on helppo lähestyä. Kuuntelen toiveitasi, jotta pystyn palvelemaan Sinua parhaiten. Minulta saat asunnostasi kirjallisen hinta-arvion, kilpailukykyisen välitystarjouksen ja tehokkaan myyntisuunnitelman. Käyntini ei velvoita Sinua mihinkään. Se on ilmainen.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Asunto- ja kiinteistökaupat, yrityskaupat, hallinnanjakosopimukset, arviokirjat ja -lausunnot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Välittäjä oli hyvin aktiivinen heti ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen. Kaikki sujui erittäin hyvin ja annettujen aikataulujen mukaisesti. Olen hyvin tyytyväinen välittäjän toimintaan."

Raija Tiainen – Myyjä

"Koko prosessi hoitui ammattitaitoisesti ja nopeasti. Erityispisteet Arille aktiivisesta yhteydenpidosta ja selkeästä viestinnästä. KIITOS YHTEISTYÖSTÄ!"

Riitta Raasakka – Myyjä

"Herrasmies alusta loppuun."

Jani Lahtinen – Myyjä

"Välittäjä oli erinomainen, aktiivinen, miellyttävä ja toimelias.Ensivaikutelma pysyi hyvänä. Aikataulut toimivat. Ei moitittavaa, pelkkää kiitosta!"

Brita Jokinen-Morris – Myyjä