Tuomas Laaksonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh. 0449927699

Haluatko itsellesi välittäjän, joka on aidosti kiinnostunut auttamaan juuri sinua myyntiin liittyvissä asioissa? Haluatko itsellesi välittäjän, joka työskentelee ahkerasti juuri sinua varten aina alkutapaamisesta muuttopäivään asti ja vielä muuttopäivän jälkeenkin on aidosti kiinnostunut teidän asuntoasioistanne?

Jos vastasit näihin kyllä, olen juuri teidän etsimänne välittäjä!

Asuntoasiat ja niihin liittyvät kysymykset ovat minulle tuttuja lähes 10 vuoden uralta rakennusalalla. Oletpa sitten etsimässä uutta tai myymässä vanhaa asuntoa - ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää kotisi myyntiin liittyvissä asioissa ja viedään yhdessä projekti maaliin : )

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kokonaisuutena asunnon myynti sujui loistavasti. Ote työhön oli asiallista ja ammattitaitoista. Välittäjä oli palvelualtis ja aina tavoitettavissa."

-Myyjä

"Myi asunnon kahdessa päivässä reilut 20000 myyntihintaa korkeammalla. Teki joulunakin töitä sopien näyttöjä. Asiointi ja yhteydenpito oli mutkatonta alusta lähtien. Ei kai toiminnasta näin ollen oikein valittamista voi löytää.."

-Myyjä

"Tuomas oli erittäin asiantunteva ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Olimme erittäin tyytyväisiä, kuinka hyvin hän piti meidät ajan tasalla ja oli aktiivisesti yhteydessä."

-Myyjä

"Kaikki sujui hienosti. Valittäjästä sai reippaan ja asiantuntevan kuvan. Asunto myytiin nopeasti ja hinta-arviokin osui hyvin kohdilleen myös meidänkin näkökulmasta. Ei ollut minkäänlaisia ongelmia myynnin aikana. Hienosti ja nopeasti hoidettu homma! :)"

-Myyjä

"Ensivaikutelma välittäjästä oli helposti lähestyttävä ja todella ammattitaitoinen työssään. Tämä vastasi todellisuutta. Hoidimme oman asunnon myynnin ja uuden oston Tuomas Laaksosen kanssa. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin. Kauppojen teossa on ollut hieman haasteita ja muutoksia, mutta välittäjä on hoitanut nämä mallikkaasta."

-Ostaja

"Tuomaksen ensivaikutelma oli suoraviivainen, selkeäsanainen, halki-poikki-ja-pinoon -tyyppinen asiantuntija. Luotettava ja ystävällinen välittäjä, joka säästi myyjän turhalta vaivalta. Tuomas oli helposti tavoitettavissa ja pysyi sovitussa aikataulussa ja ylitti omat odotukseni harvinaisen nopeilla asuntokaupoilla. Suosittelen lämpimästi Tuomasta kiinteistönvälittäjänä!"

-Myyjä

"Reipas ja aktiivinen nuorimies , hoiti kaupan tyylikkäästi !"

-Myyjä

"Tuomas oli oikein ammattitaitoinen ja mukava kaveri, hoiti tehtävänsä todella hyvin ja asiallisesti. Ensivaikutelma oli reipas, aikataulut pitivät ja tiedot asunnon kaupoista eteenpäin tuli kokoajan tietoa eli olimme ajantasalla."

-Ostaja

"Salilla ja autossa asuva liikkuva välittävä välittäjä. Oikein tyytyväisiä oltiin. Aina sai kiinni ja oli yhteydessä aktiivisesti. 5/5"

-Ostaja

"Asunto kaupat sujuivat erittäin sujuvasti ja nopeasti. Kaikkiin kyselyihin vastattiin. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja hoiti ennen kaupantekoa vaadittavat tehtävät esim asunnon kuntotarkadtuksessa mukana , huolehti ostajalle ja myyjälle vaadittavat asiakirjat jne. Meille nämä kauppojen tekemiset olivat helppoja kun välittäjä oli hoitanut kaikki vaadittavat asiakirjat meidän puolesta. Päällimmäisenä jäi mieleen , että suosittelen Tuomasta tutuilleni jotka tarvitsee asunnon välittäjää . Olenkin jo antanut muutamalle hänen yhteystiedot."

-Myyjä

"Tuomas teki hienoa työtä. Hän on luotettava, tehokas ja aina tavoitettavissa. Suosittelen lämpimästi!"

-Myyjä

"Kaikki meni tosi hyvin, vaikka myyjä oli hiukan haastavampi tapaus :) Kiitos Tuomas!"

-Ostaja

"Asiansa tunteva ja ammattitaitoinen. Asunnon myynnistä toteutuneisiin kauppoihin oli vain kolme viikkoa, joten en voi olla kuin kaikin puolin tyytyväinen!"

-Myyjä

"Ensivaikutelma välittäjästä oli että tässä on myyjä! Ja viikossahan se sitten asunto meni. Asunnon hinta-arvio osui myös kohdilleen positiivisesti. Hyvä fiilis jäi."

-Myyjä

"Asiansa osaava nuori herra. Asunto myytiin nopealla aikataululla ja kaikki sujui varsin mallikkaasti. Kiitos Tuomakselle:)"

-Myyjä

"Kokonaisuutena kaikki sujui todella hyvin. Ensivaikutelma oli rento ja positiivinen. Re/MAXista kerrottiin asiantuntemuksella ja selkeästi. Aikataulussa tietenkin pysyttiin koska kaupat syntyivät pikaisesti. Välittäjä hoiti ilmenneet ongelmat hienovaraisesti ja taitavasti (perikunnan jäsenten keskinäinen kommunikointi oli vaikeaa ja se hoidettiin mallikkaasti). Kokonaiskuva muodostui erinomaiseksi."

-Myyjä

"Tuomas teki vaikutuksen monien välittäjien joukosta sillä ettei ollut painostava ja tungetteleva. Oli käytännöllinen ja inhimillinen. Perusteli asiat järkevästi liioittelematta. Rento ja mukavan oloinen tyyppi."

-Myyjä

"Kaikki meni nappiin! Hyvä fiilis. Hyvä välittäjä!"

-Ostaja

"Asuntoa etsiessämme tapasimme kymmenkunta eri välittäjää. Heistä ehkä kaksi paistoi selkeästi ylitse muiden, toinen heistä Tuomas Laaksonen. Kaikkiin kysymyksiin oli vastaus tai vähintäänkin selvitti ensi tilassa. Olimme ilkantieltä yksityisnäytössä ja siitä huolimatta todella hyvin kierrätti meitä asunnossa ja kertoi joka huoneesta tarkasti ja vankalla tiedolla ja taidolla. Olimme myös ensimmäiset jotka asuntoa katsoi. Hyvä fiilis ja innolla odotamme muuttoa. 10/10"

-Ostaja

"Loistava Myyjä! Iso kiitos Tuomas Laaksoselle meidän uudesta asunnosta!"

-Ostaja

"Asiantunteva ja luotettava välittäjä, kaikki sujui hyvin ja sovitusti, aikataulu oli sujuva ja nopea, asuntokaupasta jäi hyvä kuva"

-Myyjä

"Kaikki sujui asiallisesti ja nopeasti. Välittäjä oli meihin päin yhteydessä aktiivisesti ja saimme vastaukset kysymyksiimme nopeasti. Ei valittamista!"

-Ostaja

"Välittäjä oli alusta asti aktiivinen kaikissa toimissa. Osasi myös esitellä yhtiön toimintaa selkeästi ja vakuuttavasti. Kaikin puolin erinomainen välitystapahtuma. Hyvää oli myös se, että asiakas tiesi koko ajan mitä asunnon myynnon osalta on tapahtunut tai tapahtumassa. Kiitos."

-Myyjä

"Kokonaisuutena jäi hyvin positiivinen kuva välittäjästä. Hän piti erinomaisesti yhteyttä ja sai aikataulut sovittua esittelyihin ja asuntokauppoihin hyvin."

-Myyjä

"Asia sujui nopeasti niinkuin toiveeni oli. Ei mitään moitittavaa."

-Myyjä