Seuraa

Rebecca Bethell

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0404161482

Jos kaipaat tehokasta ja luotettavaa myyjää asunnollesi - olen juuri oikea henkilö sinulle.

Autan alusta loppuun yhdessä elämäsi merkittävimmistä kaupoista. Minulle tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet kaupat. Minulla riittää iloa ja energiaa työtä kohtaan, joka välittyy varmasti molemmille kaupan osapuolille. Avoin ja rehellinen tapani tehdä töitä takaa hyvän lopputuloksen.


Tehdään tilaa juuri sinun unelmillesi! Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan asiasta lisää.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kiinteistöt, ostotoimeksiannot, vuokraus

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erityisesti yhteydenpito toimi erittäin loistavasti, kiitokset siitä! Olemme todella tyytyväisiä välittäjän, ei mitään huonoa sanottavaa."

Myyjä

"Rebecca oli alusta asti todella asiantunteva ja mahtava välittäjä. Ensiasunnon ostajana matkassa oli tavallista enemmän kysymyksiä, mutta Rebecca auttoi kärsivällisesti läpi kaikkien kohtien. Kaikki toimi siis todella hyvin ja Rebecasta jäi ammattitaitoinen, luotettava ja lämminhenkinen tunne välittäjänä. Suosittelen lämpimästi!"

Ostaja, Heikki Saxen

"Kaikki sujui oikein hyvin, selkeästi ja sovitussa aikataulussa. Rebecasta jäi hyvä ja ammattimainen vaikutelma ensi tapaamisella. Kommunikointi sujui hyvin ja koimme, että välittäjä sai meille asunnostamme parhaan mahdollisen hinnan."

Myyjä

"Ensivaikutelma oli reipas ja toimeen tarttuva - etenkin huomioon ottaen maailman tilanteen ja sähkölämmitteisen asunnon markkinat. Sovituissa asioissa pysyttiin ehdottomasti. Rebecca oli palvelualtis ja toiminta oli sujuvaa. Yhteydenotto oli vaivatonta ja kanssakäyminen miellyttävää."

Vuokranantaja