Seuraa

Harri Hakkarainen

Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0403504737

Ei ole yhdentekevää, kenelle annat rahallisesti arvokkaimman omaisuutesi myyntiin. Hyvä välittäjä saa kodistasi markkinoiden parhaimman hinnan mahdollisimman nopeasti. Asuntokaupassa yhteydenpito asiakkaisiin on erittäin tärkeää ja voidaan sanoa, että olen töissä Sinulla 24/7. Minä suosittelen ja ehdotan asioita, mutta kaikki päätökset kotisi myynnistä ovat Sinulla. Saat aina yksilöllistä palvelua, heti ensitapaamisesta lähtien.

Nautin työstäni ja teen kaikkeni, että Sinä olet tyytyväinen ja suosittelet minua myös tuttavillesi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan tapaaminen. Kerron, kuinka voin auttaa Sinua, oletpa sitten myymässä tai ostamassa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Harri Hakkarainen oli alusta loppuun loistava tyyppi, täsmällinen ja osaava, ei minkäänlaista ongelmaa missään. Olen sataprosenttisen tyytyväinen."

Marja-Leena Gullman - myyjä

"Harri hoiti asuntomme myynnin erinomaisesti sekä erittäin nopealla tahdilla. Suuri kiitos hänelle vielä kerran"

Susanna Lahtinen - myyjä

"Kaikki sujui erittäin ystävällisesti ja ammattimaisesti. Välittäjä oli aktiivinen!"

Pasi Ahola - myyjä

"Asuntokaupasta jäi todella hyvä kokonaiskuva ja mieli. Välittäjä oli asiantunteva, sai meidät asiakkaana tuntemaan olomme arvostetuksi ja merkitykselliseksi ja kohteli meitä asiallisesti. Hän hyväksyi ja ymmärsi tekemämme tarjouksen ja palveli todella hyvin ja henkilökohtaisesti koko tarjousprosessin ajan. Vaikka ensimmäinen tapaamisaikamme myöhästyi, välittäjä hoiti asian ammattimaisesti, rehellisesti syyn kertoen ja pääsimme rauhassa asuntonäyttöön. Välittäjästä tuli vilpitön ja ihmisläheinen ensivaikutelma, joka säilyi loppuun asti. Mikäli tulevaisuudessa myymme tai etsimme uutta asuntoa, asioisimme mielellämme saman välittäjän kanssa. Kehityskohteena ehdottaisin, että asunnon ostajalle välitettäisiin asunnon myynti-ilmoituksessa olleet kuvat (ja pohjapiirros) kauppojen synnyttyä. Näin ostaja pystyisi näkemään ja muistamaan paremmin ostamansa asunnon ja pääsisi suunnittelemaan sisustusta ym. ennen avainten luovutusta ja ilman myyjien vaivaamista."

ostaja

"Alusta saakka välittäjään/välitysliikkeeseen syntyi rehti ja ammattimainen vaikutelma. Asuntokauppa sujui ripeästi asiantuntevan välittäjän hoitaessa markkinoinnin ja kaupanteon. Oikein hyvä fiilis jäi."

Suvi Korhonen - myyjä

"Kiinteistövälittäjä oli kohtelias ja asiallinen. Olin poikani kanssa erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan kokonaisuudessaan."

Anneli Tampereelta

"Jo ennen näyttöä Harri vastasi sähköposteihini ja sain kaikki pyytämäni tiedot. Näytössä asiantunteva ja rehellinen vaikutelma, myöhemmin mukava jutella puhelimessa tarjouksen tekoon liittyvistä asioista. Yhteistyö sujui mainiosti ja kaupanteosta kokonaisuudessaan jäi todella mukava fiilis, samoin kaupantekotilaisuudesta, Harri osaa luoda mukavan ja rennon ilmapiirin missä on helppo olla. Kiitos!"

Terhi - ostaja

"Harri Hakkarainen oli alusta loppuun loistava tyyppi, täsmällinen ja osaava, ei minkäänlaista ongelmaa missään. Olen sataprosenttisen tyytyväinen. Marja-Leena Gullman"

Marja-Leena Gullman - myyjä

"Erittäin ystävällinen ja asiantunteva välittäjä, kiitos Harri. Harri olet oikeassa ammatissa, meille kaikille jäi sinusta erittäin positiivinen tunnelma. Tunsit ja tiesit kohteesta kaiken niin kuin välittäjän kuuluukin."

Ostajat - Nokia

"Kaikki sujui erittäin ystävällisesti ja ammattimaisesti. Välittäjä oli aktiivinen!"

Pasi Ahola - myyjä

"Harri hoiti asuntomme myynnin erinomaisesti sekä erittäin nopealla tahdilla. Suuri kiitos hänelle vielä kerran"

Susanna Lahtinen - myyjä

"Asuntoni myynti sujui lostavasi. Sain heti alkuun positiivisen kuvan Harrista ja se kuva vaan vahvistui myynnin edetessä. Aikataulu piti ja minulla oli turvallinen olo koko myynnin ajan. Mitään ongelmia ei tullut kuukauden myynnin aikana. Minulle jäi todella hyvä kuva RE/MAXista ja sydämestäni voin suositella kaikille RE/MAXia. Iso kiitos:)"

Mirja Helasjoki - myyjä

"Välittäjästä syntyi heti ammattimainen kuva. Hän on hyvin ystävällinen ja asiansa osaava. Kaikki meni todella hyvin."

Satu Sulkava - myyjä