Seuraa

Bogdan Kuznetsov

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0414511451

Aina positiivinen ja aina valmiina auttamaan asumiseen liittyvissä asioissa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Venäjä, Englanti

Erityisosaaminen

PK-seutu ja Keski-Uusimaa, Kiinteistöt, Ostotoimeksiannot, Huoneistot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hyvää ammattitaitoista toimintaa."

Ostaja

"Hienot valokuvat ja esitteet. Aktiivista näyttöä asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Jatkuva informointi kaupan etenemisestä. Kokonaisvaltainen palvelu aina kaupanteon loppuun asti. Olemme todella tyytyväisiä välittäjään!"

Myyjä

"Asuntomme arviointi meni kerrasta oikein, ja myynti oli tehokasta! Kaupat tulivat nopeasti."

Myyjä

"Tämä oli jo toinen kerta kun myytiin asunto Bogdanin kautta. Jatkossakin käytetään hänen palveluita. Asiakaspalvelu ja kommunikointi täys 10."

Myyjä

"Asunnon myynti sujui nopeasti. Dani on asiantunteva ja hoitaa asiansa hyvin. Olen hyvin tyytyväinen hänen työskentelyyn."

Myyjä

"Välittäjä "Dani" oli erittäin ystävällinen ja kohtelias. Innostunut myymään. Tiesi asioista, kun kyselimme. Kaikin tavoin täytti odotukset ja voin vilpittömästi suositella. Dias-kauppa vaikutti vähän hankalalta eikä oikein sujunut ilman tarkisteluja. Kokonaisuutena positiivinen konemus ja asunto meni nopeammin kaupaksi, kuin oletin. Kiitos hyvästä yhteistyöstä Bogdan Kuznetsov :) !"

Myyjä

"Oikein hyvä kokemus. Bogdan hoiti työnsä esimerkillisesti ja ystävällisesti. Lupasi saada asunnolle ostajan nopeasti ja sen myös teki."

Myyjä

"Erittäin mallikasta toimintaa, tästä on vaikea panna paremmaksi!"

Myyjä

"Ensivaikutelma oli hyvä. Välittäjä oli sovitusti paikalla ja hoiti asiat ja selvitti kaikki mitä pyydettiin. Kaikkeen puolin ammattitaitoinen välittäjä."

Ostaja

"Kaikki sujui hyvin ja sain aikatauluista arviot. Välittäjä oli aktiivisesti yhteydessä puhelimitse, whatsapilla ja sähköpostitse. Sain arvokkaita vinkkejä myyntiin liittyen. Kokonaiskuva erittäin positiivinen. 10+"

Myyjä

"Hommansa osaava, täyden kympin Dani!"

Ostaja

"Tapasimme Bogdanin ostamamme talon esittelyssä ja hän otti hoitaakseen myös meidän oman asunnon myynnin. Kaikki meni oikein hyvin ja Bogdan oli aina tavoitettavissa ja vastasi kysymyksiin sekä tarvittaessa selvitti asioita puolestamme. Hän oli tukenamme koko osto- ja myyntiprosessin ajan. Lämpimästi voimme suositella."

Ostaja

"Kaikki sujui joustavasti, sovitusti ja asiantuntevasti . Välittäjästä välittyi rauhallisuus ja tunne että olemme yhteisellä asialla , oli aikaa vastata meidän tyhmiinkin kysymyksiin . Kaiken kaikkiaan positiivinen tunne."

Ostaja

"Bogdan otti meihin yhteyttä, kun törmäsi meidän ilmoitukseen talonmyynnistä torin kautta. Oli muitakin välittäiä jotka ottii yhteyttä, mutta vain Bogdanin kanssa keskustelu rupesi sujumaan, hän oli intoa täynnä ja hänen asenne oli kohdallaan. Sovittiin melko pikaisesti tapaamisen. Vaikka Porvoo oli hänen myyntialueen ulkopuolella, hän otti haasteen silti vastaan ja uskalsi pyytä asunnosta enemmän mitä paikalliset olisivat suostuneet laittamaan myyntihinnaksi. Hänen kanssa kommunikointi pelasi koko ajan, oli aina tavoitettavissa, auttoi asiakirjonen hankinnassa ja oli koko myyntiaikana meidän tukena talon myynnissä. Ollaan tosi tyytyväisiä, että siinä kesäiltana hän otti meihin yhteyttä ja tarjosi välittäjän palvelua."

Myyjä

"Sopivan aktiivinen nuori mies. Kohteemme haastavuus huomioon ottaen sujui myyntiprosessi hyvin aikataulussa."

Myyjä

"Palkattiin Dani toisen kohteen näytöltä. Läsnäoleva, kuunteleva ja kohteeseen perehtyneisyys vakuutti kilpailijiihin verrattuna. Kaikki toimi ensiluokkaisestija erityiskiitos aktiivisesta yhteydenpidosta."

Myyjä

"Välittäjästä syntyi myönteinen ja asiantunteva vaikutelma, joka vain vahvistui yhteistyön aikana. Asiat etenivät sovitun aikataulun mukaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä asuntokaupan lopputulokseen ja välittäjän toimintaan."

Myyjä

"Erittäin hyvin.Itse ei tarvinnut kantäa huolta mistään. Kaikki kerrottiin ja sai tarkat ohjeet esim kauppakirjan teosta..Se oli hyvin järjestetty. Olimme Remaxin palveluihin eriittäin tyytyväisiä."

Myyjä

"Alkuvaikutelman tehokkuus, mutta myös sopivan rento ote pysyi koko ajan. Hän jaksoi ottaa asioita selville ja löytää ratkaisuja ja kuunteli toiveita. Piti hyvin ajan tasalla ja yhteydenoton pystyi myös hoitamaan myöhään illallakin."

Myyjä

"Positiivinen ensivaikutelma ja sellaisena se pysyi. Kyllä ensivaikutelma ei pettänyt, vaan vastasi todellisuutta. Aikataulu piti.Ei ollut ongelmia. Positiivinen kokonaiskuva. Meillä synkkasi hyvin hänen kanssaan ja saimme apua kaikessa missä tarvitsimme. Oli hyvä, että saimme hänet asuntomme välittjäksi."

Myyjä

"Ensivaikutelma välittämästä oli hyvin ammattitaitoinen ja pätevä. Kaikki sujui hyvin ja kauppa syntyi nopeasti hyvään hintaan. Voimme suositella välittäjää lämpimästi."

Myyjä

"Välittäjästä tuli heti tunne, että hän on ammattitaitoinen. Välittäjä piti todella hyvin ajantasalla kaikesta."

Ostaja

"Dani hoiti hommat juuri niin kuin oli sovittu ja suunniteltu. Myyntihinta ja -aika hieman jopa ylitti omat odotukseni. Viiden tähden suoritus ja palvelu!"

Myyjä