Nina Harju

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT
Puh. 0407442121

Hei, toimin yrittäjänä RE/MAX Asunnonavaimessa, Vantaalla Tikkurilan toimistossa. Olen v.2011 aloittanut RE/MAX ketjussa työskentelyn välitysalan ammattilaisena ja toimin pääosin Vantaan alueella ja siten paikallistuntemukseni alueella on erittäin hyvä.

Erikoisosaamistani on uudiskohteiden asuntokauppa, RS sekä kiinteistöt. Rakentajayhteistyötä olen tehnyt menestyksekkäästi useamman vuoden ajan.

Olen suorittanut Kiinteistönvälitysalan Ammattitutkinnon ja lisäksi päivitän osaamistani säännöllisillä alan koulutuksilla. Noudatan työssäni Hyvää Välitystapaa, luoden asiakkailleni turvallisuutta ja luotettavuutta asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa.

Minut on palkittu asiakastyytyväisyydestä ja tästä isot kiitokset kuuluvat asiakkailleni, joita olen saanut auttaa asunnonvaihdossa useamman kerran. Yli 20-vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin parissa takaa laadukasta palvelua asuntokaupan osapuolille.

Asunnonvaihto on yksi elämän isoimmista päätöksistä ja luotettavan, rehellisen sekä avoimen ammattilaisen käsissä asuntokauppa on vaivaton kokemus.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja Englanti