Seuraa

Linda Leino

Toimitusjohtaja, YKV, LKV, LVV, KiAT, julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 0505691732

Vuoden välittäjä 2022

Monenlaiset kodit ovat tulleet tutuksi vuodesta 2011 alkaen. Välitysalalla ammattitaitoani olen käytännön työn lisäksi kehittänyt suorittamalla LKV- ja LVV-pätevyyden sekä Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Tutkinnoista hallussa on myös alan korkein ja arvostetuin ylemmän kiinteistönvälittäjän YKV-tutkinto. Minulla on oikeudet toimia kaupanvahvistajana. Pohjakoulutukseltani olen markkinointiin erikoistunut liiketalouden tradenomi (AMK) ja ylioppilas.

Kiinteistönvälittäjän työssä olen menestynyt valtakunnallisesti. Olen mm. saavuttanut konsernitason palkintoja sijoituksena Suomen 4. ja 6. sija aiemmin työskennellessäni yli 200 henkilön ketjuyrityksessä. Merkittävänä tunnustuksena hyvästä työstä sain toimia kunniatehtävässä Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton Hyvän Välitystavan lähettiläänä 2020-2021.

Suomen kiinteistönvälittäjät ry palkitsi minut Vuoden välittäjä tunnustuksella 2022.

Kun suunnittelet kodin vaihtoa, lupaukseni sinulle on perehtyä yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi ja ottaa huomioon tarpeesi joko perheasunnon tai vaikka sijoitusasunnon tiimoilta. Olethan rohkeasti yhteydessä oli asiasi mikä tahansa koteihin liittyvä – löydämme varmasti yhdessä ratkaisun!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi