Seuraa

Miia Piitulainen

LKV, LVV, KiAT
Puh. +358407720222

Olen reipas, aikaansaava ja iloinen espoolainen kiinteistönvälittäjä. Olen erikoistunut Espoon, Helsingin ja Vantaan alueen asunto- ja kiinteistökauppaan sekä rakennuspaikkojen välitykseen. Päätoimialueenani on Laaksolahti, Järvenperä ja Lippajärvi ympäristöineen. Teen työni jokaista asiakasta kuunnellen ja pidän asiakkaille antamani lupaukset sataprosenttisesti. Hyvä asiakaspalaute innostaa ja ylläpitää energistä kaupanteon virettä.

Pidän työni vaihtelevuudesta: jokainen päivä on erilainen, jokainen ostaja ja myyjä on kiehtovalla tavalla erilainen. Tästä ammatista onkin muodostunut elämäntapa, jossa viihdyn. Arvostan Prime Housen rehtiä tapaa toimia ja olla ajan tasalla alan kehityksessä, arvostan myös kollegoitani ja työyhteisömme hyvää henkeä. Vapaalla ollessani tykkään matkustella; kesäisin viihdyn myös mökillä ja talvisin laskettelurinteessä.

Kun haluat luotettavan, aktiivisen ja yhteydenpitoon sitoutuneen välittäjän avuksesi, ota yhteys minuun. Autan sinua asunnon/tontin myynnissä ja ostossa. Osaamiseni kattaa asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöt ja uudiskohteiden rakennuspaikat!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

mm. Kuolinpesät ja kiinteistöt.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Miian kanssa oli ilo edistää kodinvaihtoprojektiamme ja oli ihanaa miten aktiivisesti Miia piti meidät ajan tasalla tilanteesta joka käänteessä. Miiasta näkee, että hän tekee työtään suurella sydämellä, intohimolla ja ammattitaidolla. Miia suositeltiin meille ja samoin voimme suositella häntä lämpimästi eteenpäin."

Asiakas Espoosta

"Miian välityspalveluita käytetty jo pariin otteeseen, ja ei voi kuin suositella! Rehti ja suora, osaa ottaa kaupan kaikki osapuolet huomioon tasapuolisesti, asiat etenevät ja asiakas pysyy ajan tasalla, missä mennään. +++++"

Asiakas Vantaa

"Ollaan niin tyytyväisiä asunnon hintapyyntöön ja toteutuneeseen kauppahintaan, sen takia valittiin sinut välittämään :)"

Asiakas Espoon Järvenperästä

"Kokonaisvaltaisuudessaan kiitettävää työtä ja yhteydenpitoa, kiitos!"

Ostaja Tapiola

"Myynti hoidettiin ammattitaitoisesti ja nopeasti. Miia Piitulainen piti aktiivisesti yhteyttä koko prosessin ajan ja kiinteistökaupat hoidettiin sujuvasti."

Myyjät Lippajärvi, Espoo

"Miia toiminta on ollut erinomaista. Nopeaa, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä. Ostimme ja myimme. Suositus 5/5."

Myyjä ja Ostaja Espoosta

"Näinä haastavina kiinteistökaupan aikoina erityisesti arvostaa Miian osaamista ja jämäkkää asennetta. Asiakkaina meillä oli turvallinen ja luottavainen olo heti ensikohtaamisesta saakka. Miia kertoi oman näkemyksensä selkeästi esim. kohteen hinta-arviosta ja seisoi sanojensa takana. Hän piti meidät erinomaisesti ajan tasalla ja asiakkaina tunsimme meidän kaupan tärkeäksi. Miia käänsi omalla ammattitaidollaan jo alavireiseksi muuttuneen myynnin kaupaksi, mistä olemme erittäin onnellisia. Jos haluatte kiinteistönvälittäjän, jolla on näkemystä ja tekee, mitä lupaa, suosittelen ottamaan yhteyttä Prime Housen Miia Piitulaiseen. Asiakkaan tehtäväksi jää luottaa osaamiseen."

Myyjät Espoon Jupperista