Miia Piitulainen

LKV, LVV
Puh. 0407720222

Olen reipas, aikaansaava ja iloinen espoolainen kiinteistönvälittäjä. Olen erikoistunut Espoon, Helsingin ja Vantaan alueen asunto- ja kiinteistökauppaan sekä rakennuspaikkojen välitykseen. Teen työni jokaista asiakasta kuunnellen ja pidän asiakkaille antamani lupaukset sataprosenttisesti. Hyvä asiakaspalaute innostaa ja ylläpitää energistä kaupanteon virettä.

Pidän työni vaihtelevuudesta: jokainen päivä on erilainen, jokainen ostaja ja myyjä on kiehtovalla tavalla erilainen. Tästä ammatista onkin muodostunut elämäntapa, jossa viihdyn. Arvostan Prime Housen rehtiä tapaa toimia ja olla ajan tasalla alan kehityksessä, arvostan myös kollegoitani ja työyhteisömme hyvää henkeä. Vapaalla ollessani tykkään matkustella; kesäisin viihdyn myös mökillä ja talvisin laskettelurinteessä.

Kun haluat luotettavan, aktiivisen ja yhteydenpitoon sitoutuneen välittäjän avuksesi, ota yhteys minuun. Autan sinua asunnon/tontin myynnissä ja ostossa. Osaamiseni kattaa asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöt ja uudiskohteiden rakennuspaikat!

Ota yhteyttä välittäjään

Välittäjän uusimmat kohteet