Jukka Haapala

Puh. 0400982229

Olen työskennellyt vuodesta 1997 alkaen asuntomyynnin sekä tontti- ja kiinteistökaupan parissa. Espoolainen olen ollut vuodesta 1965 eli voin todella sanoa, että tunnen ”työmaani” varsin hyvin.

Kotikaupunkini eri alueet ovat vuosikymmenten myötä kehittyneet persoonallisiksi kaupunginosikseen, joilla on oma tunnelmansa ja tarinansa. Myös uutta rakennetaan joka puolella. Tämän työni myötä olen saanut olla aitiopaikalla seuraamassa asuinalueiden kehitystä ja uusien alueiden syntymistä. Siitä on verrattomasti hyötyä asiakkailleni: osaan kertoa kodinetsijöille todella hyvistä vaihtoehdoista, joita he eivät kenties ole itse osanneet ajatellakaan.

Viihdyn tässä työssäni ja innostun haasteista, olen aktiivinen ja tavoitteellinen. Luonteeni sopii hyvin asiakaspalvelutyöhön, sillä olen ihmisläheinen ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Hyväntuulinen perusilmeeni kuulemma ilmoittaa, että minua on helppo lähestyä. Työtapani on tunnollinen ja huolellinen.

Otathan yhteyttä, kun harkitset kodinvaihtoa tai tontti/kiinteistökauppaa. Olen valmiina palvelemaan!

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Olarin, Sunan ja Tuomarilan alueilla olen toiminut vuodesta 1998. Olen myös erikoistunut kiinteistöjen sekä eri kokoisten tonttien myyntiin vuodesta 1997.