Phuketin Loma-asunnot

Phuketin Loma-asunnot

Phuketin Loma-Asunnot on Phuketissa sijaitsevien rakennuttajien suomalainen edustaja. Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksi parhaat ja suurimmat rakennuttajat, joilla on hyvä maine, vankka kokemus sekä useita valmistuneita projekteja. Tavoitteenamme on, että niin kodin kuin sijoitusasunnonkin ostoprosessi ja omistaminen olisi turvallista, luotettavaa ja sujuisi asiakkaan kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Kohteemme ovat täysin uusia tai muutaman vuoden vanhoja asuntoja. Jos ette löydä valikoimistamme mieluista asuntoa, etsimme toimeksiannosta teille sellaisen. Kohdetta etsiessämme otamme huomioon budjettinne, kiinteistön sijainnin sekä asunnon vuokrausmahdollisuudet silloin, kun te ette vietä aikaanne siellä. Erinomainen paikallistuntemus sekä useat yhteistyökumppanit auttavat parhaan mahdollisen kohteen löytämisessä.

Osaan edustamiemme rakennuttajien kohteisiin on saatavilla osarahoitus, ja kauttamme on saatavilla myös vuokrakohteita. Seuraa sivustoamme – lisäämme jatkuvasti uusia kohteita!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Thaimaa Phuket, Patong Beach, 00001 Phuket, Patong Beach

Puh: +358405787557

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät