Kiinteistömaailma, Espoo Leppävaara, Pecasa Oy

Pätevä ja ystävällinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa asuntoasioissa, olipa sitten kyse myymisestä, ostamisesta tai vuokraamisesta. Autamme sinua niin osakehuoneisto- kuin kiinteistökaupan kiemuroissakin. Lähes koko henkilökunnallamme on LKV-pätevyys ja usean vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoo: Leppävaara, Lintuvaara, Uusmäki, Perkkaa, Pohjois-Leppävaara, Etelä-Leppävaara, Rastaspuisto, Veini, Painiitty, Mäkkylä, Vallikallio, Ruukinranta, Leppäsilta, Rastaala, Jupperi, Lähderanta, Kolkekannas, Kulloonmäki, Myllykylä, Kavallinmäki, Nuijala, Friisinmäki, Vermo, Laaksolahti, Laajalahti, Etelä-Laajalahti ja lähialueet. Palvelemme teitä Leppävaaran keskustassa, osoitteessa Panorama Tower (katutaso), Hevosenkenkä 3, 02600 Espoo. Ota meihin yhteyttä ja pyydä meidät Kotikäynnille!

Yhteystiedot

Panorama Tower, Hevosenkenkä 3, katutaso, 02600 Espoo

Puh: 09 2311 0307

Avoinna

ma-to: 10-17 pe: 10-16 Muina aikoina sopimuksen mukaan. Tavoitat meidät aina päivystyspuhelimesta (09) 2311 0307 tai leppavaara.panoramatower@kiinteistomaailma.fi

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistömaailma

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on vahva ja valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee n. 600 asuntokaupan ammattilaista ympäri Suomen. Asuntomyymälät ovat itsenäisten franchising-yrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa uuden kodin ostamisesta helppoa ja nykyisen kodin myynnistä varmaa. Siksi se kuuntelee asiakkaitaan, kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi ja toimii vahvana alan edelläkävijänä.

Kiinteistömaailma, Pecasa Oy