Qvadrat LKV

Palvelun laatu - Omistautuminen - Tulos - Luottamus

Pienellä ja menestyvällä yrityksellä on suuri vaara tyytyä nykytilaan ja jämähtää paikalleen. Olemme tehneet paljon työtä saavuttaaksemme sen erinomaisen maineen, mikä meillä Helsingin kiinteistönvälityksen huippusegmentissä on, ja haluamme kehittyä entisestään. Kaiken tavoitteena on palvella asiakkaitamme yhä paremmin.

Niclas Sergelius perusti yrityksen kaksikymmentä vuotta sitten, jonka jälkeen olemme nousseet yhdeksi arvostetuimmista  kiinteistönvälittäjistä etelä-Helsingissä. Olemme pieni yritys, jolle jokainen asiakas on äärimmäisen tärkeä, siksi asiakassuhteen vaaliminen on koko toimintamme kulmakivi.

Välittäjällä on väliä. Olemme huomanneet, että asiakkaamme arvostavat toiminnassamme kolmea eri ominaisuutta ylitse muiden - palvelunlaatua, omistautumista ja tulosta.

Palvelunlaatu - Tapa millä esittelemme asuntosi. Oli kyseessä sitten painettu materiaali, tapa toimia itse näytöllä tai kaupan loppuun saattaminen.

Omistautuminen - Meille on tärkeää, että omistautumisemme näkyy ja tuntuu. Meillä et häviä suureen joukkoon, vaan asiakkaanamme meillä on mahdollisuus palvella sinua ajan kanssa.

Tulos - Haluat luonnollisesti mahdollisimman hyvän hinnan kun myyt asuntoasi. Tapamme työskennellä on osoittautunut erittäin tehokkaaksi ja johtanut useaan huipputulokseen.

Haluamme olla luottamuksesi arvoisia. Kun tapaamme enimmäistä kertaa – kun olet ostamassa, vuokraamassa tai myymässä – toivomme sen olevan ensiaskel pitkän ystävyyssuhteen alkamiselle. Mikään ei tunnu meistä paremmalta kuin se, että vanha asiakas soittaa ja haluaa jälleen toimia kanssamme. Silloin tiedämme, että olemme onnistuneet työssämme. Elämän tärkeissä asioissa on usein kyse luottamuksesta. Me haluamme luoda ja ylläpitää pitkäaikaisia asiakassuhteita, jossa kaiken perustana on luottamus.

Tule käymään toimistollamme, tai soita ja varaa aika. Juodaan kuppi kahvia ja jutellaan lisää!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Pietarinkatu 20, 00140 Helsinki

Puh: 020 755 9000

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät