OVV Asuntopalvelut Lappeenranta

OVV Asuntopalvelut Lappeenranta

Välitämme vuokra-asunnot Lappeenrannassa ja Imatralla niin opiskelijoille kuin työssäkäyvillekin, eläkeläisiä ja yritysten asuntotarpeita unohtamatta. Toiminta avattiin Lappeenrannassa loppuvuodesta 2018 yrittäjän Ville Vesterisen toimesta. Villellä oli jo tuolloin liki vuosikymmenen kokemus asuntosijoittajana olemisesta, lisäksi aiempaa työkokemusta vuokra-asuntojen parista unohtamatta luottamustoimia joihin liittyy tuhansia vuokra-asuntoja.

Toimistomme sijaitsee Lappeenrannan keskustassa katutasossa osoitteessa Valtakatu 60. Pysäköintitilaa löytyy tien toiselta puolelta kiekolla sekä P-Pormestari pysäköintihallin sisäänkäynti sijaitsee aivan toimiston kohdalla.

Vuokranantajalle palvelumme on vaivatonta, tehokasta ja henkilökohtaista – toimistomme auttaa kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä koko vuokrasuhteen ajan. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan sijoitusasuntoa, tule keskustelemaan kanssamme ajatuksistasi.

Vuokravälityspalvelun lisäksi asunnon vuokrauksen voi jättää hoitoomme kokonaisvaltaisesti OVV Kokonaispalvelulla. Tällöin hoidamme asuntoa kuin omaamme, takaamme vuokran ja hoidamme kaiken ain amuuttotarkastuksista lähtien.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Valtakatu 60, 53100 Lappeenranta

Puh: 050 322 6228

Avoinna

ma-pe 10-16 sekä sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

OVV Asuntopalvelut - Osaava Valtakunnallinen Välittäjä

Yksityinen OVV Asuntopalvelut on ainoa valtakunnallinen vuokra-asuntojen välitysketju Suomessa. OVV Asuntopalvelut aloitti toimintansa Turussa 1994 ja toimii nyt franchising-periaatteella yli 10 paikkakunnalla. OVV Asuntopalvelut välittää yksityisten henkilöiden, yritysten, asunto-osakeyhtiöitten, yhdistysten tms. omistamiin asuntoihin vuokralaisia. Osassa toimistoja on tarjolla myös sijoitusasuntojen myyntivälitystä.

Turvallisena ja nopeana yhteistyökumppanina OVV Asuntopalvelut löytää yhdessä jokaisen asiakkaan kanssa oikean ratkaisun, hyvän vuokralaisen tai mukavan asunnon.