Seuraa

Antti Kirsilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 0449068248

Hei,

Olen 34 vuotias reipas ja piinkova asuntokaupan ammattilainen Etelä-Pohjanmaalta. Comebackin takaisin lakeuksille tein 2018, jota ennen palvelin asuntoasioissa Jyväskylässä. Olen työssäni luotettava ja periksiantamaton, suoritan jokaisen välitystehtävän parhaalla mahdollisella tavalla. Markkinoin kohteita normaalien markkinointikanavien lisäksi myös somen eri kanavissa, joten jos haluat maksimoida kohteesi näkyvyyden, olen valintasi.

Yhteistyöverkostoni kautta saat myös vaivatta kuntotarkastukset, sisä- ja piharemontit, muuttopalvelut ja muut tarvitsemasi palvelut. Kuten jo varmasti huomasitkin, tarkoituksenani on tuottaa asiakkailleni vaivatonta, kokonaisvaltaista palvelua parhaani mukaan.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Svenska och English

Erityisosaaminen

Erikoisosaamista asunto- ja kiinteistökaupan saralla minulle on kertynyt työläämmistä toimeksiannoista - toimeksiannoista, jossa toimeksiantajana on esim. kuolinpesä tai edunvalvoja, tai vaikkapa myytävän kiinteistön sijainti on muuttotappioalueella. Opiskelen kiinteistönvälitystyöni tueksi oikeustieteen eri aloja. Olen syventänyt osaamistani mm. sopimus,- kauppa, ja kiinteistöoikeuden sekä perhe- ja jäämistöoikeuden saralla. Päätoimisen kiinteistönvälityksen lisäksi voin olla avuksi esimerkiksi perukirjan, testamentin tai vaikkapa avioehdon laadinnassa. Voit esimerkiksi solmia kanssani toimeksiantosopimuksen, joka käsittää arviolausunnon laatimisen perukirjaa varten, perukirjan laatimisen ja asunnon myynnin. Näin säästät rahaa ja aikaa.

Osaamisalueeseeni kuuluu sopimusten laadinnan lisäksi myös irtisanomiset ja häädöt. Olen toiminut useassa häätöprosessissa asiamiehenä aina häätöperusteen hakemisesta häätötoimitukseen. Usein itse häätötoimitus voi herättää asunnon omistajassa ikäviä tuntemuksia ja onkin helpompi antaa asiamiehen hoidettavaksi tämänkaltaiset tehtävät.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kiinteistön myyntiprosessi sujui kuin tanssi. Ostaja löytyi odotettua nopeammin ja kauppahintakin oli tavoiteltu."

Marja M. - myyjä

""En olisi uskonut myynnin käyvän näin nopeasti, ja että saisin niinkin hyvän hinnan talosta. Sinua suositellut henkilö vakuutti, että jos joku sen kiinteistön myy, se olet sinä. Mukavaa Viikonloppua!""

Kirsi V. -Myyjä

"Pidimme siitä, että pidit meidät koko myyntiprosessin ajan tietoisina, miten myynti edistyy. Toimintasi välittäjänä oli rehellistä ja läpinäkyvää. Osasit hinnoitella kotimme tosi tarkasti - vaikka aluksi hieman ajattelimmekin kotimme olevan arviotasi arvokkaampi."

Juha & Mari S.