Seuraa

Tapio Huhtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, tradenomi
Puh. 0500630743

Pitkä kokemus myynnistä ja myynninjohdosta. Kokemusta mm. asunto-osakkeista, kiinteistöistä, liikehuoneistoista ja uusmerkinnöistä. Toimialueena Helsinki, Vantaa ja Espoo. Kodit ja sijoittaminen lähellä sydäntä.

Valmistuin tradenomiksi Metropoliasta vuonna 2019. Kiitettäväksi arvioitu opinnäytetyöni käsitteli Helsingin asuntomarkkinoita omistusasumisen ja sijoittamisen näkökulmasta. LKV suoritettu vuonna 2021.

Ota rohkeasti yhteyttä, hiotaan kodillesi / toimitilallesi tms. pätevä myynti- ja markkinointitoteutus ja tehdään kauppaa!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeiden myynti. Tutuimmat alueet Helsingin itäisestä kantakaupungista Keski- ja Pohjois-Helsingin kautta Vantaalle ulottuvalla vyöhykkeellä.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asuntoni myynti hoitui todella ripeästi ja hyvällä otteella. Asiakaspalvelu oli erittäin ammattimaista ja lämminhenkistä. Sain asunnostani paremman hinnan kuin uskalsin edes toivoakaan. Kiitos tuhannesti loistopalvelusta!"

Myyjä, Helsinki

"Kiitos Tapsalle hienosti hoidetusta asuntokaupasta. Asiallinen, ammattilainen ja tehokas. Eipä tarvinnut stressata itse"

Myyjä, Helsinki

"Kiinteistönvälittäjä oli ammattilainen, joka hoisi puolestamme kaikki käytännön asiat. Saimme myös väli-infoa. Pääsin myös hänen kyydissään pankkiin. Hienoa ja hyvää palvelua. Kiitos Tapio!"

Myyjä, Helsinki

"Ammattitaitoista työtä, sekä loistava asiakaspalvelu keihäänkärkenä. Parhaat kiitokset."

Tyytyväinen asiakas

Esittelyvideo