Seuraa

Samuli S. Strander

Myyntineuvottelija, Kiinteistöedustaja KED, Sisustusarkkitehti
Puh. 0503502951

Vuoden 2022 OP Koti Helsinki huippumyyjä!

Kiinteistöedustaja, joka rakastaa myymistä ja asiakkaiden palvelemista.

Taustani on sisustusarkkitehtuurin puolella, mikä luo oivallisen mahdollisuuden auttaa asiakkaitani ymmärtämään ja hahmottamaan kiinteistöt ja niiden tarjoamat mahdollisuudet uudesta näkökulmasta.

Asunnot, arkkitehtuuri ja tilasuunnittelu ovat olleet intohimoni jo vuodesta 2014. Kiinteistöedustajana olen onnellisessa asemassa, sillä pääsen tekemään työtä juuri näiden kokonaisuuksien parissa.

Kiinteistönvälityksessä ei ole kyse vain asunnon myymisestä tai ostamisesta.

On tärkeää kyetä ymmärtämään ja kartoittamaan asiakkaiden asumisen tarpeet ja miettiä yhdessä siihen sopivat ratkaisut! Asunnon ostaminen on yksi elämämme suurimpia hankintoja ja tässä ammattilaisena haluan olla auttamassa juuri sinua.

Olen palvellut urallani jo satoja asiakkaita loistavalla menestyksellä.

Työssäni minulle on kaikkein tärkeintä, että kaikki kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

Haluan toivottaa myös sinut tervetulleeksi kaupanteon ja kiinteistövälitysalan ammattilaisen palveltavaksi!

Ota rohkeasti yhteyttä ja aloitetaan jo tänään!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Ostotoimeksiannot, arvoasunnot, ensiluokkainen asiakaspalvelu, markkinointiosaaminen ja myyntitaidot.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asuntokaupat sujuivat sinun kanssasi mallikkaasti ja ongelmitta. Olit ammattitaitoinen, perehtynyt hyvin myytäviin kohteisiin ja asuinalueisiin. Havainnekuvat ostamastamme asunnosta ja mahdollisista muutoksista herättivät kiinnostusta. Saimme riittävästi väliaikatietoja kaupantekoon liittyvien prosessien etenemisestä ja kaupanteko oston ja myynnin osalta sujui hyvin! Kiitos hyvästä yhteistyöstä."

-Paula H. & Ilmari H.

"Asuntoni välittäjänä toimi Samuli Strander. Hän on luontainen visionääri, joka ilmenee selkeänä näkemyksenä myyntikokonaisuudesta. Ammattimaisesti hän stailasi, järjesti valokuvauksen ja huolehti asunnon myyntikuntoon. Myyjää ja ostajaa kohtaan hän oli asiallinen, sanojen takana pysyvä, sekä ystävällinen ja kohtelias. En epäröisi hetkeäkään antaa hänelle asuntoa myyntiin."

-Anneli

"Saimme onnistuneesti ja nopeasti asuntomme myytyä. Suuri kiitos siitä reippaan asunnonvälittäjän Samuli Stranderin. Muutama sana hänestä. Hän on ammattitaitoinen ja osaava kaveri. Hänellä on luontainen kyky saavuttaa asiakkaan luottamus. Reippaalla ja lämpimällä suhtautumisella asiakkaisiin hän antaa turvallisuuden tunnetta onnistuneeseen kaupantekoon. Hänen reipas ja ahkera tarttuminen asian hoitoon osoittaa hänen työmoraalinsa olevan korkealla ja hän itse arvostaa työtänsä. Hän on valmis vastaamaan asiakkaan kyselyihin kellonajasta riippumatta."

-Pirjo S. ja Tauno S.

"Kiitos asuntomme välittäjänä toimimisesta. Olet aktiivinen ja innokas, pidät yhteyttä sopivasti. Olit valmis esittelemään asuntoa lähes milloin vain, joskus jopa myöhään illalla. Stailatut kuvat kertoivat, kuinka sinulla on näkemystä asunnon sisustamisesta eri tavoin. Osaat kertoa mahdollisuuksista, joilla asunnosta saa uudelle omistajalle sopivan, heidän tarpeisiinsa sopivan."

-T.S. ja H.S.

"Suuri kiitos, että olit toteuttamassa meidän unelmaamme kohti uutta elämän vaihetta. Koemme, että asiat hoituivat ammattitaitoisesti. Esimerkiksi kotimme kuvaukset hoidit erittäin hyvin, tarkkoja yksityiskohtia myöden. Sekä koimme mukavaksi asioinnin ja yhteydenpidon kanssasi, joka oli helppoa ja vaivatonta. Ostotarjous syntyi nopeasti, josta huomasi myös, että valinta kotimme myyjäksi osui oikeaan."

-Mari & Matias

"Toteutti kotimme myynnin ennätysajassa ja saimme siitä hinnan, josta emme osanneet uneksiakaan. Jos etsit kodillesi inhimillisellä kiinteistönvälitystavalla toimivaa, sitoutuneen tavoitteellista ja äärimmäisen luotettavaa välittäjää, Samuli Strander on juuri sellainen. Kiitollisina voimme suositella Samulia heille, jotka haluavat varmistaa kotinsa ja sen myynnin olevan hyvissä käsissä."

-J.P.

Esittelyvideo