Seuraa

Paulus Palomurto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0505440598

Sanotaan, että kaupanteossa tarvitaan vähintään kaksi osapuolta. Tähän voi hyvällä syyllä lisätä, että monesti myös ammattitaitoinen välittäjä. Minä uskon, että aina on mahdollisuus löytää ratkaisuja, joihin kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Pohjan parhaaseen lopputulokseen luo ymmärrys markkinoista ja eri tahojen tarpeista.

Hyvän välittäjän osaamiseen kuuluvat alaa koskevan lainsäädännön ja hyvien toimintatapojen tuntemus. Tästä yhtenä konkreettisena merkkinä on välittäjän suorittama LKV-tutkinto. Näihin säädeltyihin kriteereihin ja alan itse määrittelemään Hyvään välitystapaan OP Koti Helsinki on luonnollisesti sitoutunut. Mutta edellä mainittujen lisäksi tarvitaan ahkeruutta, sinnikkyyttä, rehellisyyttä ja kykyä toimia päämäärätietoisesti ja tehokkaasti. Nämä kaikki edellä mainitut ovat päivittäisiä tavoitteitani.

Kotikaupunkini Helsingin kadut, talot ja kodit ovat lähellä sydäntäni. Osaamiseni ja asenteeni yhdistettynä OP Kodin ammattilaisten verkostoon mahdollistavat parhaan lopputuloksen. Ole yhteydessä minuun, ja anna minun olla luottamuksesi arvoinen.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Esittelyvideo