Seuraa

Elisa Rinne

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0505215212

"Tehdään haaveistasi yhdessä totta!"

Olen asuntokaupan asiantuntija Elisa Rinne OP Koti Nummelan toimipisteestä. Tarjoan juuri sinun tarpeisiisi ja elämäntilanteeseen toimivaa palvelukokonaisuutta, olit sitten ostamassa, myymässä tai vuokraamassa kotiasi. Toimialueeni on Vihdin lisäksi myös entinen kotipaikkakuntani Lohja. Olen toiminut koko työurani erilaissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. Tässä työssä saan hyödyntää monia vahvuuksiani, mm. visualistin koulutustani sekä aitoa kiinnostustani koteja ja ihmisiä kohtaan.

Hyvä kiinteistönvälittäjä selvittää mitä asiakas haluaa ja tarvitsee, toimii avoimesti sekä reagoi nopeasti vastaan tuleviin asioihin. Hyvän keskusteluyhteyden vaaliminen asiakkaan kanssa on keskeistä. Vain siten mahdollistetaan molemminpuolinen luottamus.

Parasta tässä työssä on voida auttaa ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa ja lopuksi iloita yhdessä onnistumisista. Hoidan työni aina tehokkaasti ja tunnollisesti. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä ja aina positiivisella asenteella liikkeellä. Olen taitava kotien sisustaja ja stailaaja. Annan mielelläni vinkkejä siihen, miten kotisi parhaat puolet saadaan esiin.

Vapaa-ajallani harrastan monenlaista liikuntaa ja vietän aikaa lasteni kanssa luonnossa liikkuen. Seuraan sisustamisen uusimpia trendejä ja oman kotini sisustaminen onkin jatkuva prosessi.

Olethan yhteydessä – autan sinua mielelläni kaikissa asuntokauppaan liittyvissä asioissa!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi (äidinkieli), englanti