Seuraa

Linda Arveli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM
Puh. 0505204694

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä pääkaupunkiseudulla vuodesta 2012. Olen asunut Helsingissä, Espoossa sekä Vantaalla, joten tunnen kulmat hyvin idästä länteen.

Koti on meille kaikille elämän suurimpia hankintoja ja asuntokaupassa on usein mukana myös paljon tunteita. Olen mukana asunnonvaihdossasi alusta loppuun, hoitaen prosessin hienotunteisesti ja tehokkaasti. Työssäni minulle on tärkeintä, että kaikki kaupan osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja siitä kiinteistönvälityksessä pitkälti on kysymys, ei pelkästään myymisestä! Paras palkinto työstä on, kun vanha asiakas ottaa uudestaan yhteyttä. Silloin tietää tehneensä jotain oikein.

Vuosien varrella kokemusta on kertynyt niin asuntosijoittamisesta, remontoinnista kuin rakentamisestakin. Kiinteistönvälityksen aloitin sivutoimisesti juristin työn ohella, mutta nälkä on kasvanut vuosien varrella ja ala on vienyt kokonaan mukanaan.

Hoidan jokaisen toimeksiannon samalla tarkkuudella ja asiantuntemuksella. Juristitaustani takaa, että asiat menevät oikein alusta loppuun eikä sattuman varaan jää mitään. Luotettu OP Koti ja koko OP-ryhmä taustalla tukevat tätä palvelulupausta.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Olen koulutukseltani juristi. Juristin työssä kokemusta on kertynyt verotuksesta sekä perhe- ja jäämistöoikeudellisista asioista. Vahvuuteni onkin laaja-alainen asiantuntemus ja olen hoitanut mm. kuolinpesien asioita kokonaisvaltaisesti, jolloin kaikki asiakkaan kannalta olennaiset seikat on tullut huomioiduksi ja esimerkiksi verotukselliset kysymykset käytyä huolellisesti läpi.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Näin ammattitaitoista, ystävällistä ja osaavaa välittäjää en ole aikaisemmin kohdannut. Linda auttoi itselle hankalassa elämäntilanteessa upeasti asunnon ja kiinteistöjen myynnissä.” ” Koko prosessi oli nopea ja laadukas. Kuvat ja videot melkein saivat katumaan myyntiä. Meidät pidettiin ajan tasalla koko ajan.” ”Ihan kaikki sujui loistavasti, en voisi olla tyytyväisempi. Asiat hoidettiin luotettavasti, mutkattomasti ja mukavasti. Kiitos! ” ”Nopea palvelu, asiansa osaava välittäjä, hän piti meidät ajan tasalla puhelimen ja sähköpostin avulla, kohtelias, kuunteli meidän toiveita. Suosittelen häntä ystävilleni, kiitos.” ”Kaikki asunnon myyntiin liittyvät vaiheet hoituivat jämptisti, rauhallisesti ja hyvässä hengessä. Välittäjä teki erinomaista työtä" "Linda Arveli oli ystävällinen, ripeä ja luotettava. Asunto myytiin huippunopeasti." ”Välittäjä oli asiantuntija ja asiakaslähtöinen. Häntä oli helppo ymmärtää ja uusi vuokralainen löytyi viikossa.” "Jag var mycket nöjd med hur ärendet var skött och allting gick jättebra. Mäklaren var mycket trevlig, hjälpsam och tillgänglig, hon verkade verkligen bry sig om mig som köpare och verkade villa även mitt bästa.""

Tyytyväiset asiakkaat