Mika Sipilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0404809203

Moikka!

Olen Mika Sipilä, 34-vuotias kiinteistönvälittäjä OP Koti Keravalla. Ennen kiinteistönvälittäjäksi siirtymistä olen työskennellyt mm. vastuullisissa sosiaalialan tehtävissä. Näille molemmille aloille yhteistä ovat hyvien vuorovaikutustaitojen sekä luottamuksellisen toiminnan merkitys.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on ennen kaikkea sellainen, johon voi luottaa. Hän ei anna arvioitaan fiilis-, vaan faktapohjalta. Asiakkaiden elämäntilanteet ja toiveet vaihtelevat. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä näkee vaivaa, ja tarjoaa asiakkailleen parhaiten toimivia ratkaisuja.

Tässä työssä parasta on yhdessä asiakkaan kanssa jaettu wau-fiilis. Olen kohtelias ja asiakkaani huomioon ottava välittäjä. Minulle on tärkeää hoitaa asiat oikein. Huolehdin siitä, että ymmärrän asiakkaan tarpeen, ja että asiakas saa minulta tarvitsemansa palvelun. Haluan ehdottomasti olla saamani luottamuksen arvoinen.

Koko myyntiprosessi toimeksiantosopimuksen tekemisestä aina kauppoihin asti hoituvat halutessasi sähköisesti. Olen tehnyt sekä Dias- että sähköisiä kiinteistökauppoja.

Vapaalla harrastan monipuolisesti liikuntaa ja erilaisia lautapelejä. Olen intohimoinen frisbeegolffari. Seuraan lajia aktiivisesti, osallistun kilpailuihin ja tykkään bongailla uusia ratoja missä ikinä liikunkin. Reilu sata eri rataa on jo heitetty ja lisää tulee vuosittain.

Ota yhteyttä, tutustutaan ja katsotaan miten voin auttaa juuri Sinua!

Asiakaspalautteitani:

"Olen asioinut asuntokauppojen yhteydessä noin kymmenen eri välittäjän kanssa vuosien varrella. Mika Sipilän kanssa tehty yhteistyö oli tähänastisista kokemuksistamme ilman muuta paras. Joka vaiheessa toimittiin luotettavasti ja läpinäkyvästi, rakentavia ratkaisuja rauhallisesti etsien ja meitä eli asiakasta kuunnellen."

"Ammattitaitoista ja henkilökohtaista palvelua. Mika Sipilä ylitti kaikki odotukset. En keksi mitään parannettavaa ja olen jo suositellut OP:ta ja Mika Sipilää."

"Välittäjä jonka kautta ostin asunnon oli kyllä paras välittäjä johon tähän mennessä ostajan roolissa törmännyt! Voisin hyvin käyttää asuntoa myydessäkin samaa välittäjää, sillä uskon että saattaisi oikeasti olla hyödyksi vaikka olin ajatellutkin että seuraavan asunnon myynnin hoitaisin ehkä itse."

"Toiminta oli avointa, kaikkia osapuolia kunnioittavaa. Yhteydenpito oli helppoa ja luontevaa. Toimintaan oli helppo luottaa."

"Yhteydenpito oli joustavaa, avointa ja helppoa. Asiat eteni sovitulla tavalla. Kuvat asunnosta oli selvästi kilpailijoita paremmat."

"Asiointi oli täsmällistä ja miellyttävää. Kohteeseen tutustuminen, hintaneuvottelu myyjän kanssa ja kohteen lisätietojen tarkistaminen isännöitsijältä sujui vaivattomasti."

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti