Seuraa

Anne Flinkman

Senior Prime Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, BBA
Puh. 0403525312

Pyydä ammattilainen avuksi asunnonvaihdossa.

Tehokkaan myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaisena tiedän, että asiakas tulee aina ensin. Myynti on asiakkaideni ostamisen esteiden poistamista ja haasteiden ratkomista siten, että kodin myynti ja vaihto sujuu vaivattomasti juuri sinulle. Kiinteistövälitysurani ulottuu yli vuosikymmenen, ja jokaisen myydyn kodin tuomaa onnistumisen iloa en vaihtaisi mihinkään.

Myynti on kestävyyslaji, missä jokaisen asiakkaan tarpeita ja tunteita tulee kunnioittaa. Maaliin mennään napakalla otteella ja intohimoisella kaupanteon asenteella. Ammattitaitoni ansiosta neuvottelen tehokkaasti ja huolellisesti varmistaen, että ostajan ja myyjän näkemykset kohtaavat. Minulle onnistumisen tunnusmerkki on, että tekemäni ratkaisut myyntiprosessissa palvelevat kaupan kaikkia osapuolia.

Pidän sinut aina ajan tasalla myynnin eri vaiheista. Olen aktiivisesti yhteydessä sinuun toivomallasi tavalla. Kuuntelen sinua ja perehdyn huolellisesti myytävään kohteeseen sekä toteutan myyntisuunnitelman kodillesi. Kokemukseni ansiosta saan neuvoteltua kodillesi parhaan hinnan. Työssäni nautin juuri siitä, että ammattitaidollani sinun kodinvaihto ja asuntounelmat toteutuvat.

Asuntoa vaihdetaan nykyisin entistä useammin ja työni helmiä ovatkin ne hetket, kun pääsen myymään saman kodin toistamiseen ja palvelemaan asiakkaitani uudestaan. Jokaisen asunnon myynti on minulle luottamustehtävä ja tyytyväiset asiakkaat ovat käyntikorttini. Erilaiset kodit ja asiakkaat inspiroivat ja haastavat minua myyntityössä. Yhdessä menestymisen paras mittari on tyytyväinen asiakas eli juuri sinä!

Aloitetaanko yhteistyö jo tänään? Toimin Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella. Erikoisalaani ovat osake- ja arvohuoneistot, kiinteistöt ja tontit.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja englanti

Erityisosaaminen

Erikoisalaani ovat osake- ja arvohuoneistot, kiinteistöt ja tontit.