Seuraa

Minna Lundan

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, IAT, kaupanvahvistaja
Puh. 0504718180

Koti on itselleni sydämen asia, ja uskon, että se on sitä myös Sinulle. Luotettavuus, rehellisyys ja tinkimätön ahkeruus ovat arvoja, joiden avulla haluan luoda myös Sinulle erinomaisen asiakaskokemuksen asunnon osto- ja myyntitilanteissa.

Olen toiminut yhteensä yli 30-vuotta sekä myynnillisissä asiakaspalvelutehtävissä sekä kiinteistöalan erilaisissa työtehtävissä että hallinnollisissa tehtävissä isännöitsijäntoimistossa.

Vahvuuksiani ovat asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen eri elämäntilanteissa, vuorovaikutteisuus ja aktiivinen ote sekoitettuna hyvään huumorintajuun ja vahvaan asenteeseen. Työssäni haen aina asiakkailleni parhainta mahdollista ratkaisua.

Haluan palvella ja olla mukana toteuttamassa juuri Sinunkin asuntounelmaasi. Minulle on ensiarvoisen tärkeää, että voit suositella minua muillekin. Kun mietit kodin vaihtoa, olethan yhteydessä minuun. Toimialueitani ovat Espoo, Helsinki ja Vantaa.

Kun haluat kodillesi tehokkaan ja työlleen omistautuneen kiinteistönvälittäjän, ota yhteyttä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Minna on kuunteleva ja välittävä, sanan joka merkityksessä. Hänelle on tärkeä tehdä työnsä hyvin. Muihin välittäjiin ja toimistoihin verrattuna olemme olleet tyytyväisiä erityisesti erinomaiseen asiakaspalveluun, luotettavuuteen, tehokkuuteen, täsmällisyyteen, oman alansa tuntemukseen. Minna oli aina tavoitettavissa ja piti meidät ajantasalla. Homma hoidetaan alusta loppuun ja itse voi keskittyä muihin asioihin.""

Hannele K.

""Minna teki todella hyvää työtä! Aion ottaa häneen yhteyttä jatkossakin jos asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi"."

Asiakas Espoosta

""Asiat hoituivat ammattitaidolla ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Riittävästi viestintää tilainteiden etenemisestä (tai välillä etenemättömyydestä).""

Maria

""Hyvä ja asiantunteva välittäjä. Piti aina ajantasalla.""

Kirsi ja Pekka

""Olet uskomattoman ystävällinen, sitoutunut ja älykäs välittäjä ja tulen suosittelemaan sinua kaikille, ketkä välittäjää etsii!""

Sanna ja Petu

""Minna myi elokuussa mieheni ja minun omistaman asunnon Tapiolassa. Olimme hänen toimintaansa koko prosessin ajan erittäin tyytyväisiä. Minnan toiminta oli hyvin aktiivista, ystävällistä, hienotunteista ja toimeksiantajaa huomioivaa. Asuntomme hän myi taitavasti ensimmäisellä näytöllä. Koko prosessin ajan hän piti aktiivisesti yhteyttä meihin; aina tiesimme, missä mennään. Hän myös vastasi välittömästi kysymyksiimme, meidän ei tarvinnut milloinkaan olla epätietoisia myyntiprosessin eri vaiheista. DIAS -kauppaa teimme ensimmäisen kerran, ja se hieman jännitti etukäteen, mutta Minna teki siitäkin helpon ja kaikki toimi loistavasti. Olemme tehneet aiemmin monia asuntokauppoja, mutta näin hyvää välittäjää harvemmin olemme löytäneet. Hänen kanssaan oli mieluisaa tehdä yhteistyötä. Suosittelemme Minnaa mielihyvin välittäjäksi asunnon myyntiin.""

Kirsi ja Sauli

""Todella ammattimaisesti hoidettu asuntokauppa alusta loppuun asti. Väilttäjä Minna Lundan oli todella mukava ja asiantunteva ja auttoi kaikissa prosessin vaiheissa ensimmäistä kertaa asuntoa myyviä asiakkaita.""

Elina ja Samuli

""Minna hoiti meidän asunnon myymisen todella asiantuntevasti ja neuvoi meitä jokaisessa vaiheessa. Saimme myös kokoajan väliaikatietoa missä mennään ja Minnan kanssa oli muutenkin todella mukava asioida. Aikaisemmat huonot kokemukset välittäjistä kaikkosivat ja asunnon myymisestä ja uuden ostamisesta jäi Minnan ansiosta todella hyvä fiilis""

Amma ja Jesse

""Kaikki asiointiin liittyvä sujui hyvin ja välittäjä oli asiantunteva ja luotettava, pidettiin hyvin ajantasalla. Suosittelen"."

Iina-Sisko

""Aion suositella välittäjää omille tutuilleni. Minna oli erittäin ammattitaitoinen välittäjä ja aidosti sekä myyjän että ostajan puolella apuna. Asuntokaupoista jäi todella hyvä kokemus Minnan ansiosta.""

Sinikka A

""Hyvää ja asiakaslähtöistä palvelua kaikissa asioissa.""

Henri L.

"”Oman kodin antaminen välittäjälle myytäväksi on iso päätös ja sisältää monia tunteita. Siksi oikean välittäjän löytäminen onkin onnistuvan prosessin kannalta aivan olennaisen tärkeää. Minna Lundanin mutkaton ja samaan aikaan asiallinen vuorovaikutustyyli herätti heti luottamuksemme. Hänen paneutumisensa kotiimme ja näkemyksensä sen vahvuuksista saivat meidät vakuuttuneeksi hänen myyntihaluistaan ja -taidoistaan. Niinpä Minna myikin kotimme heti ensimmäisellä esittelyllään, kun toinen välittäjä oli sitä ennen näyttänyt sitä 6 kertaa tuloksetta. Suosittelemme lämpimästi kääntymään Minnan puoleen, kun kodinvaihto tulee ajankohtaiseksi.""

Tuija ja Hannele

""Kaiken tämän kodinvaihtohässäkän keskellä olen kokonaan unohtanut kiittää sinua siitä, että hoidit meidän asunnon myynnin kaikin puolin niin hienosti. Iso kiitos siitä. Sua voi suositella kaikille!" "Minna teki todella hyvää työtä! Aion ottaa häneen yhteyttä jatkossakin jos asunnon myynti tulee ajankohtaiseksi"."

Lauri ja Satu

""Hyvä ja asiantunteva välittäjä.""

Anita ja Sauli

Esittelyvideo