Seuraa

Essi Mäkilä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh. 0401533888

Olen energinen ja asiakaslähtöinen kiinteistönvälittäjä, joka on toiminut alalla jo kymmenen vuotta. Pyrin aktiivisesti kehittymään työssäni, pysymään ajan tasalla markkinatilanteesta ja hoitamaan kaikki kaupan osa-alueet vastuullisesti ja ammattitaitoisesti. Sähköiset työvälineet ovat minulle arkipäivää, mikä lisää joustavuutta ja antaa minulle enemmän aikaa kohdata ja kuunnella asiakasta. Hoidan tiukatkin neuvottelut kaikkia osapuolia kunnioittaen ja kuunnellen. Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelukokonaisuuden, olemaan läsnä ja rakentamaan toimivan yhteistyön, joka pohjautuu luottamukseen. Työtoverini kuvaavat minua auttavaisena, aurinkoisena ja aikaansaavana.

Asiakkaan kohtaaminen ja tarpeiden ymmärtäminen ovat minulle kaiken A ja O. Tunnollinen ja tarkka työskentelytapani varmistaa, että asiakas saa tietoonsa kaiken olennaisen kohteesta. Käyn tarkasti läpi myytävän kohteen tiedot ja dokumentit, ja varmistan, että myyjän ja ostajan välinen kommunikaatio sujuu saumattomasti. Räätälöin jokaiselle asiakkaalle myytävän kohteen mukaisen myyntisuunnitelma kattavine palveluineen. Etsin aina parhaat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin ja pyrin ylittämään odotukset jokaisessa asuntokaupassa.

Vapaa-ajalla vietän mielelläni aikaa perheeni kanssa. Olen myös intohimoinen matkailija ja erityisesti Kreikka on lähellä sydäntäni.

Tavoitteenani on aina asiakkaan tyytyväisyys - se on mittari, jolla mitataan onnistumistani. Ota rohkeasti yhteyttä, kun kodin vaihtaminen on ajankohtaista!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

LKV 2014, LVV 2014, Kiinteistönvälitysalan ammattitutkinto KiAT 2015