Seuraa

Ari Leinonen

Myyntipäällikkö, Senior Advisor LKV
Puh. 0500525543

Olen urheilutermein ilmaistuna moniottelija kiinteistövälittäjänä. Yli 40-vuotisen urani aikana olen nähnyt paljon ja kerännyt monipuolista osaamista. Sytyn yhä tälle vaativalle alalle, jossa ei voi koskaan olla valmis. Opin joka päivä jotain uutta ja koen tekeväni merkityksellistä työtä asiakkaiden eteen. Olen sitoutunut ja asiat hoituvat kanssani ripeästi ja ammattimaisesti turhia hötkyilemättä. Pyrin hoitamaan työni niin, että pystyn päivän päätteeksi katsomaan itseäni peilistä hyvillä mielin. Työkaverini arvostavat minua asiantuntevana ja huumorintajuisena tiimipelaajana.

Asuntokaupassa korostan avointa kommunikointia, rehellisyyttä ja asiakkaan tarpeiden kuuntelemista. Koen, että laadukas informaatio, kärsivällisyys ja johdonmukaisuus ovat avaimia onnistuneeseen kauppaan. Ylläpidän ammattitaitoani jatkuvasti kouluttautumalla ja arvostan palautetta, jonka kautta kehittyä vielä paremmaksi. Asiakkaat kuvaavat minua mutkattomana ammattilaisena.

Vapaa-ajallani seuraan intohimoisesti jalkapalloa ja suunnitelmissa on vanhojen autojen entisöinti. Autotallissa jo odottelee uutta elämää Volkswagen Kupla. Olen myös kiinnostunut yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Miksi valita minut? Olen kokenut moniottelija, jonka kanssa asiointi on helppoa. Asiakkaan etu on aina etusijalla, ja pidän huolen, että kauppa sujuu suunnitellusti ja vaivattomasti. Ota yhteyttä, kun tarvitset ammattitaitoisen kumppanin asuntokauppaan!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään