Seuraa

Yatta Malmsten

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0400840734

Työssäni kiinteistönvälittäjänä korostuu asiakaslähtöisyys, tehokkuus ja ratkaisukeskeisyys. Vuodesta 2016 olen ollut osa OP Koti Turun hienoa tiimiä ja päässyt todistamaan, kuinka vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen aidosti näkyvät työssämme. Kuvailisin itseäni jämäkkänä ja ystävällisenä välittäjänä, joka kuuntelee asiakkaan tarpeita ja pyrkii löytämään heille parhaat mahdolliset ratkaisut. Työkaverini kertovat minun olevan maanläheinen, suorapuheinen, iloinen ja ahkera.

Olen sitoutunut tarjoamaan asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivat palvelut ja huolehtimaan siitä, että asuntokaupat sujuvat mahdollisimman hyvin ja asiakaslähtöisesti. Välitän aidosti asiakkaiden tarpeista ja pyrin tekemään asuntokaupasta asiakkaalle mahdollisimman helpon ja ymmärrettävän kokemuksen. Toimin asiakkaan kanssa läheisessä yhteistyössä koko prosessin ajan ja ymmärrän, että jokaisen tarpeet ja toiveet ovat yksilöllisiä.

Vapaa-ajalla vietän aikaani perheen parissa ja rentoudun luonnon helmassa. En ole kummoinen kokki ja nautinkin ulkona syömisestä ja eri ruokakulttuureihin tutustumisesta.

Asiakkaideni tyytyväisyys ja suositukset ovat paras merkki siitä, että hoidan työni hyvin.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi