Anu Heiskanen

Myyntijohtaja, LKV
Puh. 0406528739

OP Koti tuntee Kuopion.

Olen saanut asua lähes koko aikuisikäni Kuopiossa ja seurata kotikaupunkimme kehitystä sekä asuntomarkkinoita. Oma kotini on tällä hetkellä Rautaniemessä, josta kaunista Saaristokatua pitkin on kiva ajella töihin.

Ja minä rakastan tätä työtä! Rakastan sitä tunnetta, joka tulee onnistuneista kaupoista, rakastan asiakkaiden riemua uuden kodin löydyttyä ja rakastan myös sitä, että pystyn olemaan apuna ja tukena elämän haastavissa tilanteissa.

Kiinteistönvälitys on minulle enemmän kuin työ, se on tapaa elää<3. LKV-tutkinnon olen suorittanut vuonna 2002 ja olen toiminut Kuopiossa kiinteistönvälitysalan yrittäjänä viisi vuotta 2004-2009. Noihin vuosiin mahtuu satoja kuopiolaisia asiakkaita; kodinmyyjiä ja -ostajia. On ollut etuoikeus saada olla mukana niin monen perheen kodinvaihdossa.

Kiinteistönvälittäjän työ ja Kuopion talousalueen asuntokauppa on hyvin tuttua ja paluun alalle tein vuonna 2017. On ollut valtava iloa ja kunnia saada työskennellä niin uusien, kuin vuosien takaa palanneiden asiakkaiden kanssa. Arvostan OP-ryhmää, jonka arvojen mukaan on hyvä tehdä työtä asiakkaiden parhaaksi. Meillä on aivan upea työporukka, jossa yhdistyy konkareiden arvokas kokemus sekä nuoremman välittäjäsukupolven into ja innovatiivisuus.

Me OP Kodissa olemme Sinua varten.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Englanti

Välittäjän uusimmat kohteet